Gjest snart tannløs Skrevet 10. august 2004 #1 Skrevet 10. august 2004 jeg lever under den mulige livsløgn at brunt sukker er mye sunnere enn hvitt, fordi det liksom ikke er klorbleket (det ER mer miljøvennlig fordi det er mindre raffinert og derfor mindre energikrevende å produsere), dessuten smaker det bedre og mindre søtt. Men er det noen som VET om det er sunnere enn hvitt...?
glaciera Skrevet 10. august 2004 #2 Skrevet 10. august 2004 Det du skriver er sant, så du får i deg mindre kunstige kjemokalier og sånn ved å bruke brunt sukker. Det er ikke sunnere i forhold til tomme kalorier, og inneholder ikke mer næringsstoffer. Honning som søtstoff inneholder endel sporstoffer og mineraler(?) som sukker ikke gjør, men så mange tomme kalorier at det ikke akkurat er helsekost likevel.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå