Teardrop Skrevet 12. februar 2015 #1 Skrevet 12. februar 2015 Åssen saus bruker sånne kinasjapper på feks stekt ris med litt kjøtt og egg? Lei av å betale masse penger for retten på sånn take away sjappe. Koster jo mer å dra dir enn å kjøpe inn alt selv. Risen jeg steikwr Hjemme blir god , men savner sauen!! De wok sausene i butikken- de posene er ikke gode. Ikke de jeg har testa ihvertfalll.... Noen som veit åssen saus de bruker,hvor jeg kan kjøpe den og hvor mye jeg skal bruke?
Gjest HeiHade Skrevet 12. februar 2015 #2 Skrevet 12. februar 2015 (endret) Sursøtsaus? Evnt. sweet chili til kun ris? Endret 12. februar 2015 av HeiHade
AnonymBruker Skrevet 12. februar 2015 #3 Skrevet 12. februar 2015 sataysaus Anonymous poster hash: e2e35...691
AnonymBruker Skrevet 12. februar 2015 #4 Skrevet 12. februar 2015 har du navnet på den spesifikke retten? finnes 1000 forskjellige retter med din beskrivelse Anonymous poster hash: 40aa9...869
Teardrop Skrevet 12. februar 2015 Forfatter #5 Skrevet 12. februar 2015 Sånne typiske retter man kjøper i sånne utelandske matsjapper. Blanke bokser med stekt ris,litt grønnsaker,kjøtt, egg. eller stekte nudler med ca samme innhold. Har ikke link. Forklaringen burde være bra nok om du noen gang har kjøpt sånn....
Rachelzane Skrevet 12. februar 2015 #6 Skrevet 12. februar 2015 (endret) hm.. lager ikke saus når jeg lager stekt ris, men bruker denne buljongen til å få smak på det. lærte det av min thailandske mor, hun bruker også den. smaker nesten identisk med slik jeg har kjøpt på kina restauranter. stekte nudler har vel ofte pad thai saus, dette kan kjøpes på asiatiske butikker. kjøpte en flaske på rundt 1 liter med pad thai saus til ca 30 kr. Endret 12. februar 2015 av happyendings
Severus Skrevet 12. februar 2015 #7 Skrevet 12. februar 2015 Enig med den buljongen hun over kom med, den gir veldig god smak på grønnsaker.
Adhara Skrevet 12. februar 2015 #8 Skrevet 12. februar 2015 (endret) Soyasaus, kanskje? Er mange sånne retter og det er vel ikke fastsatt at alle kina"sjapper" bruker samme sausen/krydderet Endret 12. februar 2015 av irrlys
Tbag Skrevet 13. februar 2015 #9 Skrevet 13. februar 2015 sesamolje og fillipinsk soyasaus bruker jeg, veldig godt!
Teardrop Skrevet 23. februar 2015 Forfatter #10 Skrevet 23. februar 2015 hm.. lager ikke saus når jeg lager stekt ris, men bruker denne buljongen til å få smak på det. lærte det av min thailandske mor, hun bruker også den. smaker nesten identisk med slik jeg har kjøpt på kina restauranter. stekte nudler har vel ofte pad thai saus, dette kan kjøpes på asiatiske butikker. kjøpte en flaske på rundt 1 liter med pad thai saus til ca 30 kr. Hvordan bruker du denne biljongen? Koker du risen i den? Blander du den klumen ut i litt vann å heller over?
Mnaari Skrevet 23. februar 2015 #11 Skrevet 23. februar 2015 Jeg lager stekt ris hjemme og bruker da å blande soyasaus og østersaus på flaske og så tilsette sesamolje til slutt. Veldig godt!
Rachelzane Skrevet 23. februar 2015 #12 Skrevet 23. februar 2015 Hvordan bruker du denne biljongen? Koker du risen i den? Blander du den klumen ut i litt vann å heller over? koker risen og hiver den i stekepannen med stekt kylling og frossen amerikansk blanding for så å blande inn den buljongen ja buljongen er løs slik som krydder er. smaker til passende mengde. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå