AnonymBruker Skrevet 11. februar 2015 #1 Skrevet 11. februar 2015 Holder på å lage cookies, hvor jeg skal ha brunt sukker oppi. Det har seg sånn at når jeg har blanda sukkeret og smøret så er det noen seige klumper med brunt sukker, kommer disse til å smelte i ovnen, eller kommer man til å få disse klumpene i cookiesen når de er ferdige?Anonymous poster hash: 7eaf5...ef8
Gjest Zeitgeist Skrevet 11. februar 2015 #2 Skrevet 11. februar 2015 Beklager hvis jeg spør dumt nå, men har du rørt sukkeret skikkelig inn? Sukkeret vil nok mest sannsynlig bare smelte og karamellisere seg lett, da steketiden ikke er spesielt lang. Og et til spørsmål: Hva slags brunsukker er det du har brukt? Det finnes ulike former for brunsukker, og bl.a. det de bruker i amerikanske oppskrifter er ofte "fuktigere" enn "vanlig" brunsukker.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå