Gjest Espera Skrevet 10. august 2004 #1 Skrevet 10. august 2004 Mener å huske det var her inne jeg fikk oppskriften, men av hvem husker jeg ikke Legger derfor inn oppskriften og spør generellt jeg!!! Bounty-kake i langpanne 6 eggehviter 200 g melis 200 g kokosmasse Fyll: 6 eggeplommer 150 g lys kokesjokolade 150 g smør 90 g melis 1 ts vaniljesukker Pynt: kokos Pisk eggehviter og melis stivt. Rør inn kokos. Ha røren i bakepapirkledd langpanne eller to runde former à 24 cm. Stekes nederste rille i ovn på 150 grader i ca. ½ time. Sjekk før halvtimen er gått, kaken skal bare være bittelitt gyllen. Fyll: Smelt sjokoladen sammen med smøret over svak varme. Rør sammen eggeplommer med siktet melis. Ha eggeblandingen i sjokoladeblandingen og rør med en skje til du har en fin krem. Det er viktig at sjokoladeblandingen ikke er varm ellers blir det suppe. Blir den for bløt setter du den i kjøleskapet til den tykner. Rør av og til mens du sjekker konsistensen. Del langpannebunnen i to, tvers over, eller legg de runde bunnene oppå hverandre, med fyll i midten oppå og gjerne på sidene. Pynt: Pynt med kokos og lag gaffelmønster på toppen av kaken. Spørsmål numero uno: er dette en kake som er best 'fersk' eller tåler den å lages dagen før? Har en greie på f eks Verdens beste av den helst bør monteres samme dag så den ikke blir altfor bløt. Spørsmål numero dos: har jeg egentlig funnet ut av selv, det står faktisk langpanne i oppskriften så da slipper jeg spørre om DET!!
Gjest 1111 Skrevet 10. august 2004 #2 Skrevet 10. august 2004 Den tror jeg du har funnet i dagboken min, hvis jeg ikke tar helt feil. Jeg pleier å lage den samme dag den skal spises, men du kan alltids prøve å lage den dagen før. bare pass på at den står kaldt. Lykke til
Veronal Skrevet 10. august 2004 #4 Skrevet 10. august 2004 Smaker den som Bounty-sjokoladen også? Jeg ble helt gira nå, jeg!
Gjest 1111 Skrevet 10. august 2004 #5 Skrevet 10. august 2004 Smaker den som Bounty-sjokoladen også? Liker du bounty, liker du denne
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå