AnonymBruker Skrevet 10. februar 2015 #1 Skrevet 10. februar 2015 Bestemoren min pleide å lage kjempe god spaghetti. Den var veldig salt, tykk og litt slimete. Dette er sikkert noe dere andre synes er helt motsatt av hva som er godt, men jeg elsket det. Problemet er at jeg går det aldri til selv. Pleier å ha i masse salt, smør/olje i vannet, men det hjelper ikke.. Noen som vet hva jeg kan gjøre for å oppnå ønsket resultat? 😊Anonymous poster hash: b73b3...6ad
AnonymBruker Skrevet 10. februar 2015 #2 Skrevet 10. februar 2015 Du må la den svelle alt for lenge i vannet, også sile ut alt vannet og legge den i en skål eller bare i kjelen. og dropp smør og olje. Det er smøret og oljen som gjør at den IKKE blir klissete. Anonymous poster hash: fbb33...da0 1
Kassiopeia Skrevet 10. februar 2015 #3 Skrevet 10. februar 2015 Overkok den lenge nok så blir den sånn. 1
Leonetta Skrevet 10. februar 2015 #4 Skrevet 10. februar 2015 Mmm, overkokt spaghetti med masse ketchup på, min barndoms favoritt. Og fikk det også servert hos bestemor 😊
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå