Gå til innhold

Koke spaghetti


Anbefalte innlegg

Skrevet

Bestemoren min pleide å lage kjempe god spaghetti. Den var veldig salt, tykk og litt slimete.

Dette er sikkert noe dere andre synes er helt motsatt av hva som er godt, men jeg elsket det.

Problemet er at jeg går det aldri til selv. Pleier å ha i masse salt, smør/olje i vannet, men det hjelper ikke..

Noen som vet hva jeg kan gjøre for å oppnå ønsket resultat? 😊

Anonymous poster hash: b73b3...6ad

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Du må la den svelle alt for lenge i vannet, også sile ut alt vannet og legge den i en skål eller bare i kjelen. og dropp smør og olje. Det er smøret og oljen som gjør at den IKKE blir klissete.



Anonymous poster hash: fbb33...da0
  • Liker 1
Skrevet

Overkok den lenge nok så blir den sånn.

  • Liker 1
Skrevet

Mmm, overkokt spaghetti med masse ketchup på, min barndoms favoritt. Og fikk det også servert hos bestemor 😊

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...