AnonymBruker Skrevet 10. februar 2015 #1 Del Skrevet 10. februar 2015 Jeg har litt angst for å bake fisken for lite, så jeg ender ofte opp med alt for tørr, overbakt fisk... Hvor lang tid, og ved hvilken temperatur, ville dere bakt følgende? - torsk/sei-filet? - torsk/sei-filet med creme fraiche på toppen (trenger fisken mer tid når det er noe opp den?) - laksefilet? Anonymous poster hash: 58e55...854 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/911184-hvor-lenge-skal-fiskefilet-st%C3%A5-i-ovnen/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. februar 2015 #2 Del Skrevet 10. februar 2015 Jeg bakte ganske tykke stykker av lysing (litt torskeaktig hvit fisk) i går. Det var perfekt saftig og flaket seg etter 10-11 minutter på 180 grader. Det er ikke noe annet å gjøre enn å sjekke, og så sette inni ovnen igjen hvis stykket ikke er gjennomstekt. Anonymous poster hash: 31142...503 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/911184-hvor-lenge-skal-fiskefilet-st%C3%A5-i-ovnen/#findComment-15896981 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå