Gå til innhold

Italiensk marengs i forhold til de andre..?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei :) Jeg tenkte å lage marengs som topping på noen cupcakes også dyppe de i sjokolade. Men i oppskriften er det brukt Sveitsisk marengs. Jeg har ikke slikt termometer og synes dessuten det er veldig vanskelig å få temperaturen høy nok i bollen som står i vannbad. Har ikke det beste utvalget av kjeler heller.. Italiensk marengs synes jeg er mer lettvint, men: vil den stivne på toppen av cupcakesene i kjøleskapet? Fransk marengs gjør jo ikke det. Og hvis den ikke stivner, men kun blir sånn seig og litt stiv. Kan jeg dyppe den i sjokolade da tro?



Anonymous poster hash: cdb21...75a
Videoannonse
Annonse
Skrevet

hjelp :( ?



Anonymous poster hash: cdb21...75a
Skrevet

Resultatet blir det samme som med sveitsisk marengs, den vil ikke stivne helt. Kan du ikke bare helle avkjølt, smeltet sjokolade over i stedet for å dyppe dem? Da er det lettere å unngå søl



Anonymous poster hash: 3a949...9b2
Gjest Solstråla88
Skrevet

Du må ha termometer for å lage italiensk marengs også. Sukkerlaken skal ikke være over 120 grader

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...