AnonymBruker Skrevet 10. februar 2015 #1 Skrevet 10. februar 2015 Hei Jeg tenkte å lage marengs som topping på noen cupcakes også dyppe de i sjokolade. Men i oppskriften er det brukt Sveitsisk marengs. Jeg har ikke slikt termometer og synes dessuten det er veldig vanskelig å få temperaturen høy nok i bollen som står i vannbad. Har ikke det beste utvalget av kjeler heller.. Italiensk marengs synes jeg er mer lettvint, men: vil den stivne på toppen av cupcakesene i kjøleskapet? Fransk marengs gjør jo ikke det. Og hvis den ikke stivner, men kun blir sånn seig og litt stiv. Kan jeg dyppe den i sjokolade da tro? Anonymous poster hash: cdb21...75a
AnonymBruker Skrevet 10. februar 2015 #2 Skrevet 10. februar 2015 hjelp ? Anonymous poster hash: cdb21...75a
AnonymBruker Skrevet 10. februar 2015 #3 Skrevet 10. februar 2015 Resultatet blir det samme som med sveitsisk marengs, den vil ikke stivne helt. Kan du ikke bare helle avkjølt, smeltet sjokolade over i stedet for å dyppe dem? Da er det lettere å unngå søl Anonymous poster hash: 3a949...9b2
Gjest Solstråla88 Skrevet 11. februar 2015 #4 Skrevet 11. februar 2015 Du må ha termometer for å lage italiensk marengs også. Sukkerlaken skal ikke være over 120 grader
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå