Gå til innhold

Hvilken saus skal jeg velge? Raske svar


Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal spise kyllingfilet og fløtegratinerte poteter i kveld, men hvilken saus skal jeg velge? Peppersaus, brun saus eller Bretagne kyllingsalat? :) det er de satsene jeg har, og det er langt til butikken. Er ikke så glad i Bretagne, men vet ikke om de to andre passer til kylling?

Jeg tenker peppersaus, men jeg aner ikke, så lurer på om noen av dere har smakt det, og hva jeg burde velge? 😊

Anonymous poster hash: 85150...b1d

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg ville nok gått for bretagne.

Skrevet

Jeg ville stekt ut panna og laget min egen saus. Hvis du skal steke filétene er jo halve jobben gjort.



Anonymous poster hash: e4f74...0ce
  • Liker 2
Gjest Veritaserum
Skrevet

Sjampinjongsaus med litt sjampinjonger i, Mmm himmelsk til kylling og fløtegratinertepoteter. Ellers så går fløtesaus og kyllingsaus også.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...