AnonymBruker Skrevet 9. februar 2015 #1 Skrevet 9. februar 2015 Skal spise kyllingfilet og fløtegratinerte poteter i kveld, men hvilken saus skal jeg velge? Peppersaus, brun saus eller Bretagne kyllingsalat? det er de satsene jeg har, og det er langt til butikken. Er ikke så glad i Bretagne, men vet ikke om de to andre passer til kylling? Jeg tenker peppersaus, men jeg aner ikke, så lurer på om noen av dere har smakt det, og hva jeg burde velge? 😊Anonymous poster hash: 85150...b1d
AnonymBruker Skrevet 9. februar 2015 #3 Skrevet 9. februar 2015 Jeg ville stekt ut panna og laget min egen saus. Hvis du skal steke filétene er jo halve jobben gjort. Anonymous poster hash: e4f74...0ce 2
Gjest Veritaserum Skrevet 9. februar 2015 #4 Skrevet 9. februar 2015 Sjampinjongsaus med litt sjampinjonger i, Mmm himmelsk til kylling og fløtegratinertepoteter. Ellers så går fløtesaus og kyllingsaus også.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå