AnonymBruker Skrevet 8. februar 2015 #1 Skrevet 8. februar 2015 Ser i en engelsk oppskrift hvor det står at jeg skal bruke "waxy or boiling potatoes", i selve ingredienslisten står det "fingerling or other boiling potatoes". Hva betyr dette, og hvilke poteter i norske butikker kan jeg da bruke? Anonymous poster hash: fff7b...d43
Brunhilde Skrevet 8. februar 2015 #2 Skrevet 8. februar 2015 Jeg vil tro at det menes kokefaste poteter.
AnonymBruker Skrevet 8. februar 2015 #3 Skrevet 8. februar 2015 Hvilke typer kokepoteter er kokefaste poteter? Jeg har noen amandinepoteter, kan disse brukes? Anonymous poster hash: 2e2a4...b03
AnonymBruker Skrevet 8. februar 2015 #4 Skrevet 8. februar 2015 Hvilke typer poteter er kokefaste poteter* mente jeg, hehe Anonymous poster hash: 2e2a4...b03
AnonymBruker Skrevet 8. februar 2015 #5 Skrevet 8. februar 2015 Hvilke typer poteter er kokefaste poteter* mente jeg, hehe Anonymous poster hash: 2e2a4...b03 http://www.matmerk.no/nytnorge/hvilken-potet-passer-til-hva Anonymous poster hash: fdbe1...ad8
AnonymBruker Skrevet 8. februar 2015 #6 Skrevet 8. februar 2015 Ser ikke amandine på det kartet, vet du om amandine er kokefast eller av den melne typen? http://www.matmerk.no/nytnorge/hvilken-potet-passer-til-hva Anonymous poster hash: fdbe1...ad8 Anonymous poster hash: 2e2a4...b03
Gjest Ishus Skrevet 8. februar 2015 #7 Skrevet 8. februar 2015 Amandinepoteter er kokefaste, de er på en måte det motsatte av mandelpoteter
AnonymBruker Skrevet 8. februar 2015 #8 Skrevet 8. februar 2015 Ok takk for svar, da bruker jeg amandinepoteter Anonymous poster hash: 2e2a4...b03
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå