Gå til innhold

Krem med vaniljestang. HJELP! FORT!


Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal lage fruktsalat med vaniljekrem til svigers i kveld. Den jeg har smakt hadde ekte vaniljestang i. Hva gjør jeg da??? Må det kokes? HJELP!!!!

Gjest Anonymous
Skrevet

Du kjøper vanlig vaniljestang som står i krydder avd.

Snitt dem på langs, ta en kniv og skrap på innsiden.

Du skal ha den "guffa" på innsiden i kremen din, altså mikroskopiske små sorte prikker.

Thats it!

Hilsen Tundra :-)

Skrevet

Takk for svar.

Fant en oppskrift på nettet med egg, sukker, krem, melk, maizenna og vaniljestang.

Var dum nok til å piske ekstra krem som jeg vendte den føste vaniljekremen inn i, så de ble altfor utblandet!!! Det er nok ikke nok å kun bruke vaniljestangfrøene i kremen!!

Får prøve igjen senere, og lage større porsjon!! :wink:

Skrevet

Det du må gjøre er å ta med "belgen" som frøene lå i også. La den koke med kremen og fisk den ut før kremen avkjøles, dermed får du en sterkere vaniljesmak.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...