Gå til innhold

Krem med vaniljestang. HJELP! FORT!


diddi

Anbefalte innlegg

Skal lage fruktsalat med vaniljekrem til svigers i kveld. Den jeg har smakt hadde ekte vaniljestang i. Hva gjør jeg da??? Må det kokes? HJELP!!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Anonymous

Du kjøper vanlig vaniljestang som står i krydder avd.

Snitt dem på langs, ta en kniv og skrap på innsiden.

Du skal ha den "guffa" på innsiden i kremen din, altså mikroskopiske små sorte prikker.

Thats it!

Hilsen Tundra :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for svar.

Fant en oppskrift på nettet med egg, sukker, krem, melk, maizenna og vaniljestang.

Var dum nok til å piske ekstra krem som jeg vendte den føste vaniljekremen inn i, så de ble altfor utblandet!!! Det er nok ikke nok å kun bruke vaniljestangfrøene i kremen!!

Får prøve igjen senere, og lage større porsjon!! :wink:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det du må gjøre er å ta med "belgen" som frøene lå i også. La den koke med kremen og fisk den ut før kremen avkjøles, dermed får du en sterkere vaniljesmak.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...