diddi Skrevet 9. august 2004 #1 Skrevet 9. august 2004 Skal lage fruktsalat med vaniljekrem til svigers i kveld. Den jeg har smakt hadde ekte vaniljestang i. Hva gjør jeg da??? Må det kokes? HJELP!!!!
Gjest Anonymous Skrevet 9. august 2004 #2 Skrevet 9. august 2004 Du kjøper vanlig vaniljestang som står i krydder avd. Snitt dem på langs, ta en kniv og skrap på innsiden. Du skal ha den "guffa" på innsiden i kremen din, altså mikroskopiske små sorte prikker. Thats it! Hilsen Tundra :-)
diddi Skrevet 11. august 2004 Forfatter #3 Skrevet 11. august 2004 Takk for svar. Fant en oppskrift på nettet med egg, sukker, krem, melk, maizenna og vaniljestang. Var dum nok til å piske ekstra krem som jeg vendte den føste vaniljekremen inn i, så de ble altfor utblandet!!! Det er nok ikke nok å kun bruke vaniljestangfrøene i kremen!! Får prøve igjen senere, og lage større porsjon!!
Arkana Skrevet 11. august 2004 #4 Skrevet 11. august 2004 Det du må gjøre er å ta med "belgen" som frøene lå i også. La den koke med kremen og fisk den ut før kremen avkjøles, dermed får du en sterkere vaniljesmak.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå