AnonymBruker Skrevet 5. februar 2015 #1 Del Skrevet 5. februar 2015 Hva spiser dere sammen med gravlaks eller røkelaks? (Heter det virkelig "røke laks" nå? Det sto det utenpå pakkene i butikken og jeg lo, men venninnen min sa at det er slik det skrives!) Jeg pleier å ha løk, brød, eggerøre og sennepssaus til, men har lyst til å prøve noe nytt. Anonymous poster hash: 9e3ab...c2f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Duckie Skrevet 6. februar 2015 #2 Del Skrevet 6. februar 2015 Tviler på at det skal skrives i to ord, er bare produktdesignere som er ekstremt lite glad i bindestreker når de deler ord på emballasjen. Jeg synes det er veldig godt med potetlefser, kremost, rødløk, litt lime og røkelaks. Omelett med røkelaks er også godt, pleier da å lage en omelett med masse purre, og legge over røkelaksen helt mot slutten. Serveres med salat og godt brød. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mrs.Fox Skrevet 6. februar 2015 #3 Del Skrevet 6. februar 2015 Omelett med røkelaks må prøves, det hørtes veldig godt ut. Jeg har ofte hjemmelaget potetsalat og røkelaks. Potetstuing, varm eller kald. Blander rømme, majones, løk, røkelaks, gravlaks, krydder, legger dette i en lefserull, nydelig:) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
FruHudson Skrevet 6. februar 2015 #4 Del Skrevet 6. februar 2015 Jeg spiser ikke gravlaks og røkelaks så ofte, men når jeg gjør det er det på lefse med sæterrømme og vårløk Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 6. februar 2015 #5 Del Skrevet 6. februar 2015 Pasta med pesto, kapersbær, oliven og røkelaks er veldig godt. Ellers kan jeg godt ha en skive på loff, under rekene, når jeg spiser reker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ennasus Skrevet 6. februar 2015 #6 Del Skrevet 6. februar 2015 Tror nok det skrives røkelaks, eller røkt laks, men ikke røke laks (det er jo helt på jordet ) Spiser det sammen med eggerøre på knekkebrød, eller til "koldtbord" sammen med flatbrød, div. grønnsaker, reker, loff, eggerøre osv Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. februar 2015 #7 Del Skrevet 6. februar 2015 jeg er så kjedelig at jeg spiser røkelaks på lefse med smør Anonymous poster hash: 8f1fa...333 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lille-pus Skrevet 6. februar 2015 #8 Del Skrevet 6. februar 2015 - og jeg synes en hjemmelaget quich (pai) med røkelaks, spinat (en hel pose frisk spinat må til) og britisk vellagret cheddar er supersnadder. Gravlaksen spiser jeg som regel på potetlefse/lompe med rødløk og sennepssaus. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest rådyr Skrevet 8. februar 2015 #9 Del Skrevet 8. februar 2015 Røkelaks på brød/knekkebrød med (pepper-)kremost under, til hverdags. Gjerne også ruccola eller rødløk. Fredagskos e.l.: Ristet brød med rikelig røkelaks, rødløk, kapers og rå eggeplomme. Masse nykvernet sort pepper på. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8. februar 2015 #10 Del Skrevet 8. februar 2015 Flott! Takk! Anonymous poster hash: 9e3ab...c2f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå