Gå til innhold

Fullkornsris - koketid


Anbefalte innlegg

Skrevet

Kjøpte med Oncle Ben`s fullkornris, og har laget ris 2 ganger nå. Greia er at på pakken står det at man koker på lav varme i 10 min, og så tømme ut resterende vann og servere. Etter 10 min er det jo som å tygge på gummi! Så jeg lot den være i gryta neste 20 min, før det var greit, men ikke perfekt.

Hvordan få perfekt fullkornsris? Det skal ikke være antydning til gummi!



Anonymous poster hash: e954f...3b3
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Kjøp skikkelig brun ris på en innvandrerbutikk og følg instruksjonene etter beste evne. Dersom de har forsøkt seg med norske instuksjoner kan du spørre her om hjelp til å forstå dem.

Du får ikke god ris om du kjøper uncle bens. Det egner seg bare til tur og andre situasjoner der en er villig til å ofre kvaliteten for å få rask mat.



Anonymous poster hash: 66764...ff8
Skrevet

Vi koker den i 15 minutter, og da blir den ikke klissete og som gummi..



Anonymous poster hash: 2e8e3...d93

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...