AnonymBruker Skrevet 1. februar 2015 #1 Skrevet 1. februar 2015 Kjøpte med Oncle Ben`s fullkornris, og har laget ris 2 ganger nå. Greia er at på pakken står det at man koker på lav varme i 10 min, og så tømme ut resterende vann og servere. Etter 10 min er det jo som å tygge på gummi! Så jeg lot den være i gryta neste 20 min, før det var greit, men ikke perfekt. Hvordan få perfekt fullkornsris? Det skal ikke være antydning til gummi! Anonymous poster hash: e954f...3b3
AnonymBruker Skrevet 2. februar 2015 #2 Skrevet 2. februar 2015 Kjøp skikkelig brun ris på en innvandrerbutikk og følg instruksjonene etter beste evne. Dersom de har forsøkt seg med norske instuksjoner kan du spørre her om hjelp til å forstå dem. Du får ikke god ris om du kjøper uncle bens. Det egner seg bare til tur og andre situasjoner der en er villig til å ofre kvaliteten for å få rask mat. Anonymous poster hash: 66764...ff8
AnonymBruker Skrevet 2. februar 2015 #3 Skrevet 2. februar 2015 Vi koker den i 15 minutter, og da blir den ikke klissete og som gummi.. Anonymous poster hash: 2e8e3...d93
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå