chremiil Skrevet 31. januar 2015 #1 Skrevet 31. januar 2015 Hvordan steker dere oksestek? Skal gjøre det i morgen og vil vite hvordan jeg får den best mulig:)
AnonymBruker Skrevet 1. februar 2015 #2 Skrevet 1. februar 2015 Jeg krydrer steken og svir den av i pannen sammen med smør. Bruker steketermometer og steker den på litt lavere varme til den er ferdigstek. Viktig at den får hvile før du skjærer i den. Stekekraften bruker jeg i sausen.Anonymous poster hash: 080d5...18b
chremiil Skrevet 1. februar 2015 Forfatter #3 Skrevet 1. februar 2015 Hvor mange grader har du ovnen på? Og ved hvor mange grader er streken ferdig? 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå