Gå til innhold

Eksotisk kjøtt


Anbefalte innlegg

Skrevet

Noen som har prøvd ut kjøtt som ikke er så vanlig her til lands, eller som mange forbinder med noe annet enn en ordinær ingrediens i matretter? I så fall, hvilket dyr kom kjøttet fra, og hvordan opplevde du det?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Struts er veldig godt :)

Anonymous poster hash: 5de7b...487

Skrevet

Jeg har spist geit. Smakte godt med en gang, men var en rar ettersmak.

Lever strutsene vilt, eller hvordan drettes de opp?



Anonymous poster hash: 827b1...771
Skrevet

Geit, kanin, villsvin, struts.



Anonymous poster hash: dbe04...67e
Skrevet

Alligator, veldig godt.



Anonymous poster hash: 8b0c6...43b
Skrevet

Pytonslange, antilope, kanin, villsvin, fasan, vaktel. Verken kanin, fasan eller vaktel er veldig eksotisk, men kanskje ikke så vanlig. Pytonslange var triste greier, men antilope var godt.

Anonymous poster hash: 998e0...5b9

Skrevet

Jeg har spist geit. Smakte godt med en gang, men var en rar ettersmak.

Lever strutsene vilt, eller hvordan drettes de opp?

Anonymous poster hash: 827b1...771

Struts blir stort sett avlet fram på egne farmer i Asia. Er mulig å kjøpe både egg og kjøtt fra struts.

Skrevet (endret)

Tja, jeg har spist steinbukk, villsvin og kenguru. Alle smaker greit nok.

Geit har jeg også spist, men jeg ser ikke på det som veldig eksotisk. :)

Endret av Brunhilde
Skrevet

Spist helt ufattelige ting for høflighetens skyld . ( nei , ut i bushen så er det ikke alltid alternativ og si nei ) . Kamel , spesielt pukkelfettet smakte , pthyi.. Marsvin , smakte ikke så mye . Lite kjøtt mye ben. Slange , underlig blanding av fisk og fjærkre. Bjørn , kraftig vilt . Gekko, se slange beskrivelse . Nise, blæh! Sirisser, kjempegodt.

Til " vanlig" så spiser jeg 80 % vegetar kost , men som sagt det er ikke alltid et reelt valg når du er ute og reiser . Her i Skandinavia kan vi velge men mange andre steder så spiser man det man får tak i .og når man er invitert så smaker man i hvert fall.

Skrevet

Smakt kanin. struts og hvalkjøtt. Det siste er ikke så uvanlig. Likte ingen av delene. Froskelår derimot. Mmmmmmm

Gjest Zeitgeist
Skrevet

Frosk - som kylling

Ellers alligator, struts, villsvin, hare, kvalkjøtt, kobbe (blæh), og håkjerring (ekstrablæh). De fem første var godt spiselig, spesielt struts og villsvin. Men kobbe og håkjerring kan man få gratis av meg.

Skrevet

Struts blir stort sett avlet fram på egne farmer i Asia. Er mulig å kjøpe både egg og kjøtt fra struts.

Ok, har ikke hørt om det før. Men de har det greit? Så for meg store strutser i små bur.

Anonymous poster hash: 827b1...771

Skrevet

Noen som har prøvd ut kjøtt som ikke er så vanlig her til lands, eller som mange forbinder med noe annet enn en ordinær ingrediens i matretter? I så fall, hvilket dyr kom kjøttet fra, og hvordan opplevde du det?

Hest, Sverige, tror ikke det finnes mørere kjøtt...

Skrevet

Alligator, kengeru, zebra, villsvin, hval, sverdfisk, østers (noen synes det er uvanlig) kanin, fasan, hest sikkert mye mer også, men det er det jeg husker i farta.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...