AnonymBruker Skrevet 30. januar 2015 #1 Skrevet 30. januar 2015 Hei! Noen som vet om man kan tilberede carbonara-saus fra pose uten melk? Skal være 2.5 dl melk oppi, men lurer på om det funker med vann? Anonymous poster hash: e0a07...d84
Snorkfrøken_ Skrevet 1. februar 2015 #2 Skrevet 1. februar 2015 Tror den blir ganske utvannet og flytende
murray Skrevet 2. februar 2015 #3 Skrevet 2. februar 2015 Carbonara-saus lager du selv ved å røre 1-2 eggeplomme og parmesanost inn i nykokt pasta. Disse posegreiene er ikke carbonara. 8
AnonymBruker Skrevet 2. februar 2015 #4 Skrevet 2. februar 2015 Det er mye raskere å lage ekte carbonara. Og uten melk tror jeg ikke pose-"carbonara" vil fungere. Anonymous poster hash: 4e195...280
AnonymBruker Skrevet 2. februar 2015 #5 Skrevet 2. februar 2015 Så selvgode dere er! Ts spør om POSE, hva med å svare på spørsmålet isteden for å gnåle og skryte over hvor flinke dere er til å lage hjemmelaget! Det er ikke interessant!!!Anonymous poster hash: 4bd8d...7f9 1
Dolce Skrevet 2. februar 2015 #6 Skrevet 2. februar 2015 Så selvgode dere er! Ts spør om POSE, hva med å svare på spørsmålet isteden for å gnåle og skryte over hvor flinke dere er til å lage hjemmelaget! Det er ikke interessant!!!Anonymous poster hash: 4bd8d...7f9 Jeg ser ikke på disse svarene som gnåling eller skryting. Ekte pasta carbonara er superkjapt å lage. Mye raskere enn poseversjonen. Og veldig enkelt. Så man trenger ikke være så veldig flink.... 2
AnonymBruker Skrevet 2. februar 2015 #7 Skrevet 2. februar 2015 Pose er best :D Anonymous poster hash: 35601...6ad
Dolce Skrevet 2. februar 2015 #8 Skrevet 2. februar 2015 Og mht. spørsmålet til TS: Det er meget sjeldent vann kan erstatte melk i oppskrifter. Ja, begge er flytende. Men bortsett fra det, er det to ganske forskjellige ingredienser. 1
Cowboy Lotte Skrevet 2. februar 2015 #9 Skrevet 2. februar 2015 Jeg har blandet de fleste pose-sausene uten melk og det har gått helt fint. Litt tynnere enn en vanlig saus, men like spisende for det.
AndreasBR Skrevet 2. februar 2015 #10 Skrevet 2. februar 2015 Carbonara-saus lager du selv ved å røre 1-2 eggeplomme og parmesanost inn i nykokt pasta. Disse posegreiene er ikke carbonara. Ikke glem fløten da kamerat...
murray Skrevet 2. februar 2015 #11 Skrevet 2. februar 2015 Ikke glem fløten da kamerat... Av og til er jeg crazy og bruker rømme istedenfor fløte
murray Skrevet 2. februar 2015 #12 Skrevet 2. februar 2015 Så selvgode dere er! Ts spør om POSE, hva med å svare på spørsmålet isteden for å gnåle og skryte over hvor flinke dere er til å lage hjemmelaget! Det er ikke interessant!!!Anonymous poster hash: 4bd8d...7f9 Nei, nå får du roe reka. Det er helt legitimt å oppfordre til å kutte ned på posematen. Det er bare masse tilsetningsstoffer og salt og smaker industri. Er man matsnobb fordi man ikke bruker posemat? 2
AndreasBR Skrevet 2. februar 2015 #13 Skrevet 2. februar 2015 Nei, nå får du roe reka. Det er helt legitimt å oppfordre til å kutte ned på posematen. Det er bare masse tilsetningsstoffer og salt og smaker industri. Er man matsnobb fordi man ikke bruker posemat? Jeg kjøpte pose med noe greier idag! First price pasta formaggio,.. Skal kun tilsettes vann :-/ Kan jo ikke være spesielt godt..
murray Skrevet 2. februar 2015 #14 Skrevet 2. februar 2015 Jeg kjøpte pose med noe greier idag! First price pasta formaggio,.. Skal kun tilsettes vann :-/ Kan jo ikke være spesielt godt.. Jeg levde på noe lignende når jeg studerte, hehe.. good times..
AndreasBR Skrevet 2. februar 2015 #15 Skrevet 2. februar 2015 Jeg levde på noe lignende når jeg studerte, hehe.. good times.. Jeg studerer ikke -.-
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå