Gå til innhold

Erstatning for matyoghurt?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal prøve meg på en ny rett og i den skal det være 0.5dl matyoghurt som jeg ikke vet hva annet jeg kan bruke til:P Kan jeg bruke noe annet i stedet? Rømme?



Anonymous poster hash: 617a0...87d
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Hva er matyoghurt? Er det som yoghurt naturell? I så fall kan det brukes til mye, blant annet smoothie er det veldig godt. Ellers har jeg brukt det gjerne som en substitutt for rømme, f.eks i kyllingpita.



Anonymous poster hash: 28fd3...5b6
Skrevet

Står bare matyoghurt i oppskrifta, men regner med det er samme greia. Men om matyoghurt og rømme kan brukes om hverandre bruker jeg heller rømme, for det bruker jeg en del:)



Anonymous poster hash: 617a0...87d
Skrevet (endret)

Forskjellen på matyoghurt og yoghurt naturell, er at i den naturelle er mysen forstatt i den. Men om du siler den en times tid gjennom et kaffefilter renner den vekk. Å du sitter igjen med en yoghurt som er mye fastere. Jeg ville gått for matyoghurt eller gresk yoghurt, de inneholder ikke myse. Å ressultatet blir mye bedre med en tykkere yoghurt.

Endret av EryMax

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...