AnonymBruker Skrevet 25. januar 2015 #1 Skrevet 25. januar 2015 Pleier du å spise mandler som er aktiverte eller uaktiverte? Dere som aktiverer dem, merker du noen forskjell? Hva er fordelen med å aktivere mandlene først? Relatert bilde: http://foodwatch.com.au/images/stories/blog_/Almonds_activation_complete_signs%201.JPG Delvis relatert bilde: http://i3.kym-cdn.com/photos/images/original/000/816/432/373.jpg Anonymous poster hash: 46fc8...330
AnonymBruker Skrevet 25. januar 2015 #2 Skrevet 25. januar 2015 ??? Anonymous poster hash: 946b6...ffb 2
AnonymBruker Skrevet 25. januar 2015 #3 Skrevet 25. januar 2015 ??? Anonymous poster hash: 946b6...ffb Trodde dette var allmennkunnskap Anyway, for de som ikke vet: http://answerquestions.hubpages.com/hub/How-Do-You-Activate-Almonds Anonymous poster hash: 46fc8...330
AnonymBruker Skrevet 25. januar 2015 #4 Skrevet 25. januar 2015 Har jeg aldri hørt om! Anonymous poster hash: a4722...b33 2
*Emma* Skrevet 26. januar 2015 #5 Skrevet 26. januar 2015 Har jeg aldri hørt om. Men jeg går heller ikke rundt å spiser mandler. Bruker dem i bakst (makroner feks) ikke ellers.
chouette Skrevet 26. januar 2015 #6 Skrevet 26. januar 2015 Når jeg googler "aktivere mandler" så er tonsillektomi det første som popper opp! Altså, fjerning av mandlene i halsen. Troller du oss? har hørt om skålding av mandler da. Men da skal vel alt av skallet av
AnonymBruker Skrevet 26. januar 2015 #7 Skrevet 26. januar 2015 Når jeg googler "aktivere mandler" så er tonsillektomi det første som popper opp! Altså, fjerning av mandlene i halsen. Troller du oss? har hørt om skålding av mandler da. Men da skal vel alt av skallet av Prøv "activated almonds" Anonymous poster hash: 46fc8...330
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå