AnonymBruker Skrevet 24. januar 2015 #1 Skrevet 24. januar 2015 Jeg skal stå for en (oste)kake til en avslutning. Har fått beskjed om at noen på laget er allergisk mot egg og melk. Dette er nytt for meg, så jeg har ingen greie på erstatninger etc. for dette. Oppskriften inneholder: -Bixit -Smør -Gelépulver -Lett rømme -Philadelfia kremost -Melis -Vaniljesukker -Kremfløte Er det noen som er kjent med desse allergiene, og som kan gi meg noen pekepinner på hva som skal erstattes, og veldig gjerne med hva, så hadde jeg satt umåtelig pris på det! Anonymous poster hash: e25e9...390
Schadenfreude Skrevet 24. januar 2015 #2 Skrevet 24. januar 2015 Må det være ostekake? Hvis det er melkeallergi kan du ikke bruke smør, rømme, philiadelphia eller fløte. Usikker på om bixit er melkefrie. Det går å lage en slags kremkake med soyakrem og gelatin, men det er ikke helt det samme.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå