AnonymBruker Skrevet 20. januar 2015 #1 Skrevet 20. januar 2015 Skal ha pizza til middag og vil da lage hjemmelaget rømmedressing. Tok alle ingrediensene på plass og tok på stavmikser for å blande det skikkelig og samtidig hakke inn hvitløk. Men rømmen ble tyntflytende! Tåler ikke rømme å bli blandet på den måten? Anonymous poster hash: 57445...c1f 1
AnonymBruker Skrevet 20. januar 2015 #2 Skrevet 20. januar 2015 Nei. Må blandes for hånd helst. Anonymous poster hash: a6c16...693
AnonymBruker Skrevet 20. januar 2015 #3 Skrevet 20. januar 2015 Da gjør jeg ett nytt forsøk etter å ha vært på butikken :D Hadde ett håp om å slippe å finhakke hvitløk, bare la alt blandes og hakkes i stavmikseren. Jaja, da gjør jeg ikke DET igjen Anonymous poster hash: 57445...c1f
AnonymBruker Skrevet 20. januar 2015 #4 Skrevet 20. januar 2015 Rå hvitløk får også en mye bitrere smak når det kjøres/hakkes i stavmikser eller med foodprocessor. Det beste er å rive hvitløken på Microplane-jern. Evt knuse med flatt knivblad på kokkekniv og litt havsalt. Anonymous poster hash: 3b002...96c
Zzyzx Skrevet 20. januar 2015 #5 Skrevet 20. januar 2015 Microplane gjør den enda skarpere og bitrere, mer enn det meste annet. Her er en som har testet skikkelig. http://www.seriouseats.com/2015/01/how-to-mince-chop-garlic-microplane-vs-garlic-press.html
AnonymBruker Skrevet 20. januar 2015 #6 Skrevet 20. januar 2015 Du kan jo mose de andre ingrediensene med stavmikser, for så å røre dem inn i rømmen for hånd etterpå. Personlig foretrekker jeg rømmen min stivest mulig, så jeg rører ikke i den overhodet Anonymous poster hash: eb439...875 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå