AnonymBruker Skrevet 18. januar 2015 #1 Skrevet 18. januar 2015 Dette er veldig flaut, derfor poster jeg som anonym. Jeg vil lage mat med erter som er ferske. Ikke fra fryser eller boks. Men... Hvor finner jeg det? Skal jeg kjøpe de dyre små pakkene med sukkererter som er ved siden av knaskerøttene? Og åpne og pelle det de ut? Jeg hadde gjort det med glede, men det må jo bli sykt dyrt? Anonymous poster hash: af22b...b50
AnonymBruker Skrevet 18. januar 2015 #2 Skrevet 18. januar 2015 Det er ikke lett å få tak i ferske erter i Norge. Dvs nå om vinteren er det umulig, siden erter er i sesong om våren, eller på forsommeren (avhengig av hvor langt sør eller nord i Europa de er dyrket). Men hva har du imot frosne erter? Erter er faktisk en grønnsak som blir søtere og bedre av å fryses. Så med mindre du kan høste erter rett fra egen hage, er det ikke så mye smaksmessig å hente på det. Anonymous poster hash: bf996...61a 3
Schadenfreude Skrevet 19. januar 2015 #3 Skrevet 19. januar 2015 Bruker nesten bare frosne grønnsaker nå utenfor sesongen. De er av bedre kvalitet enn det "ferske" som er lagret i lang tid. Frosne erter er genialt, og veldig digg.
Gjest Zeitgeist Skrevet 22. januar 2015 #4 Skrevet 22. januar 2015 De frosne ertene er sjokkfrostet, dvs. de ble frosset ned rett etter innhøsting. De er, som Schadenfreude sier, geniale. Og smaker faktisk bedre enn ferske, synes jeg da.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå