AnonymBruker Skrevet 17. januar 2015 #1 Skrevet 17. januar 2015 Jeg har Cøliaki, eggeallergi og tåler ikke kasein. Er så lei av å spise brød eller rundstykker som ikke metter ordentlig. Hittil har jeg laget brød av maismel, lupinmel, litt blå Jytte og glutenfritt havremel. Jeg får ikke gode brød av å kun bruke Jytte eller havremel, de blir bare steinharde. Har eksperimentet med forskjellige blandinger av rismel, tapioca, potet, kokkosmel, nøttemel, kikkertmel m.m., men jeg får ikke til noe godt og mettende brød. Er det noen som har noen oppskrifter? Det er samma om det er brød, rundstykker, scones, langpannebrød, eltefritt osv. bare det er godt og mettende. Anonymous poster hash: 1ed7c...5ef
AnonymBruker Skrevet 19. januar 2015 #2 Skrevet 19. januar 2015 Dytt. Anonymous poster hash: 1ed7c...5ef
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå