Persephone Skrevet 17. januar 2015 #1 Skrevet 17. januar 2015 Går det greit å bruke en vanlig oppskrift og bytte ut smør og melk med melkefritt smør og soyamelk, eller bør jeg bruke en oppskrift som er beregna på disse produktene?
Vill Skrevet 17. januar 2015 #2 Skrevet 17. januar 2015 Du kan stort sett bytte ut med alternativ melk og smør. Sjølv er eg lite fan av soyamelk pga at mange med melkeallergi begynner å reagere på soya etter ei stund. Soyaprotein er ganske likt på melkeproteinet. Eg er heller ikkje glad i smaken. Har du prøvd rismelk eller oatly havremelk?
Persephone Skrevet 17. januar 2015 Forfatter #3 Skrevet 17. januar 2015 Du kan stort sett bytte ut med alternativ melk og smør. Sjølv er eg lite fan av soyamelk pga at mange med melkeallergi begynner å reagere på soya etter ei stund. Soyaprotein er ganske likt på melkeproteinet. Eg er heller ikkje glad i smaken. Har du prøvd rismelk eller oatly havremelk? Har rismelk eller havremelk en temmelig nøytral smak? Jeg vil helst ikke at det skal være mulig å smake dette i kaka.
Vill Skrevet 17. januar 2015 #4 Skrevet 17. januar 2015 Ja, både rismelk og havremelk har ganske nøytral smak Kva type kake skal du lage?
venus_ Skrevet 17. januar 2015 #5 Skrevet 17. januar 2015 Ville isåfall gått for havremelk, rismelk smaker ganske sterkt av ris og jeg ser for meg at dette vil sette mye smak på kaken. Havremelk smaker mer mel og passer bedre i bakst.
Gjest Badabing Skrevet 17. januar 2015 #6 Skrevet 17. januar 2015 Enig i havremelk, det funker veldig bra i bakst.
skruf Skrevet 17. januar 2015 #7 Skrevet 17. januar 2015 (endret) Jeg bruker soyamelk og melkefritt smør når jeg baker kaker, følger oppskrift som vanlig. I hvetebakst synes jeg havremelk er best. Endret 17. januar 2015 av skruf
Persephone Skrevet 18. januar 2015 Forfatter #8 Skrevet 18. januar 2015 Ja, både rismelk og havremelk har ganske nøytral smak Kva type kake skal du lage? Jeg lagde sitronkake med sitronkrem. Det ble utrolig bra. Takk for hjelpen! 1
Vill Skrevet 18. januar 2015 #9 Skrevet 18. januar 2015 Jeg lagde sitronkake med sitronkrem. Det ble utrolig bra. Takk for hjelpen! Nam! Det høres godt ut! Kor fant du den oppskrifta?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå