AnonymBruker Skrevet 16. januar 2015 #1 Skrevet 16. januar 2015 Hvor lenge pisker dere sånn ca?Anonymous poster hash: 0e147...f29
Gjest Gjest_Hello Kitte Skrevet 16. januar 2015 #3 Skrevet 16. januar 2015 Samme som sukrin. Noen ganger litt lengre
Gjest Ennasus Skrevet 16. januar 2015 #4 Skrevet 16. januar 2015 Har egentlig aldri tenkt over det, men til det begynner å skumme i hvertfall
AnonymBruker Skrevet 17. januar 2015 #5 Skrevet 17. januar 2015 Kan den bli ødelagt av å piske for lenge? Tenker at den blir tynn igjen osv. Tenker at hvis man pisker fløtekrem for lenge blir den vannete. Skjer vel ikke med marrengs. Når jeg leser oppskrifter så står det at det skal piskes ti min osv. Er ikke det for mye?Anonymous poster hash: 0e147...f29
AnonymBruker Skrevet 17. januar 2015 #6 Skrevet 17. januar 2015 Pisker til den er ferdig Aldri opplevd at den går over til å bli tynn igjen. Snu bollen på hodet, hvis marengsen holder seg i bollen, er den ferdig Anonymous poster hash: 25700...5c2
Brunhilde Skrevet 18. januar 2015 #7 Skrevet 18. januar 2015 Kan den bli ødelagt av å piske for lenge? Tenker at den blir tynn igjen osv. Tenker at hvis man pisker fløtekrem for lenge blir den vannete. Skjer vel ikke med marrengs. Når jeg leser oppskrifter så står det at det skal piskes ti min osv. Er ikke det for mye?Anonymous poster hash: 0e147...f29 Kremfløte blir ikke vannete av å piskes for lenge, den blir til smør! Jeg pisker nok hvitene i 10 minutter, jeg liker den blanke, glatte massen, og har aldri opplevd at pavlovaen blir mislykket.
AnonymBruker Skrevet 18. januar 2015 #8 Skrevet 18. januar 2015 Kremfløte blir ikke vannete av å piskes for lenge, den blir til smør! Jeg pisker nok hvitene i 10 minutter, jeg liker den blanke, glatte massen, og har aldri opplevd at pavlovaen blir mislykket. Pisker du dem i medium eller høy hastighet? Anonymous poster hash: 0e147...f29
AnonymBruker Skrevet 18. januar 2015 #9 Skrevet 18. januar 2015 maRengsAnonymous poster hash: 08f92...1d6
Brunhilde Skrevet 18. januar 2015 #10 Skrevet 18. januar 2015 (endret) Pisker du dem i medium eller høy hastighet? Anonymous poster hash: 0e147...f29 Bruker Kenwood og godt over middels hastighet, men ikke på max. Endret 18. januar 2015 av Brunhilde
AnonymBruker Skrevet 19. januar 2015 #11 Skrevet 19. januar 2015 Bruker Kenwood og godt over middels hastighet, men ikke på max. Ok Anonymous poster hash: 0e147...f29
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå