Gå til innhold

Pavlova marrengs


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvor lenge pisker dere sånn ca?

Anonymous poster hash: 0e147...f29

Videoannonse
Annonse
Skrevet

4-5 minutter. :)

Gjest Gjest_Hello Kitte
Skrevet

Samme som sukrin. Noen ganger litt lengre

Gjest Ennasus
Skrevet

Har egentlig aldri tenkt over det, men til det begynner å skumme i hvertfall :)

Skrevet

Kan den bli ødelagt av å piske for lenge? Tenker at den blir tynn igjen osv. Tenker at hvis man pisker fløtekrem for lenge blir den vannete. Skjer vel ikke med marrengs.

Når jeg leser oppskrifter så står det at det skal piskes ti min osv. Er ikke det for mye?

Anonymous poster hash: 0e147...f29

Skrevet

Pisker til den er ferdig :P Aldri opplevd at den går over til å bli tynn igjen. Snu bollen på hodet, hvis marengsen holder seg i bollen, er den ferdig :)



Anonymous poster hash: 25700...5c2
Skrevet

Kan den bli ødelagt av å piske for lenge? Tenker at den blir tynn igjen osv. Tenker at hvis man pisker fløtekrem for lenge blir den vannete. Skjer vel ikke med marrengs.

Når jeg leser oppskrifter så står det at det skal piskes ti min osv. Er ikke det for mye?

Anonymous poster hash: 0e147...f29

Kremfløte blir ikke vannete av å piskes for lenge, den blir til smør!

Jeg pisker nok hvitene i 10 minutter, jeg liker den blanke, glatte massen, og har aldri opplevd at pavlovaen blir mislykket.

Skrevet

Kremfløte blir ikke vannete av å piskes for lenge, den blir til smør!

Jeg pisker nok hvitene i 10 minutter, jeg liker den blanke, glatte massen, og har aldri opplevd at pavlovaen blir mislykket.

Pisker du dem i medium eller høy hastighet?

Anonymous poster hash: 0e147...f29

Skrevet

maRengs

Anonymous poster hash: 08f92...1d6

Skrevet (endret)

Pisker du dem i medium eller høy hastighet? Anonymous poster hash: 0e147...f29

Bruker Kenwood og godt over middels hastighet, men ikke på max. Endret av Brunhilde
Skrevet

Bruker Kenwood og godt over middels hastighet, men ikke på max.

Ok :)

Anonymous poster hash: 0e147...f29

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...