AnonymBruker Skrevet 15. januar 2015 #1 Skrevet 15. januar 2015 Kjapt (sikkert dumt) spørsmål.. Åpnet en fersk (ufryst) indrefilet av storfe på tirsdag (2 dager siden), spiste halvparten, og skar opp resten og la i en lufttett boks. Hvor lenge holder kjøttet nå i kjøleskapet? Utløpsdato på pakka var ikke før rundt den 20., men vet jo at ting kan påvirkes når man har åpnet emballasjen. Skal nemlig på hyttetur i dag, og lurer på om det må spises i dag, eller om det kan stå i kjøleskapet til søndag, jeg har nemlig litt noia for å la mat ligge.. Hilsen student Anonymous poster hash: bcef9...1cc
peppermyntete Skrevet 15. januar 2015 #2 Skrevet 15. januar 2015 Jeg hadde ikke latt det stå lenger nå! Utløpsdato har ikke så mye å si når det er tatt ut av originalemballasjen. Men lukt på det, det skal nok gå bra i dag
Chromium Skrevet 15. januar 2015 #3 Skrevet 15. januar 2015 Jeg ville ikke valgt å spise det etter 2-3 dager. Men så lenge det lukter bra, og ser bra ut skal det ikke være no problem
AnonymBruker Skrevet 15. januar 2015 #4 Skrevet 15. januar 2015 Du kan jo fryse den. Anonymous poster hash: 86847...637
Emmerdale Skrevet 15. januar 2015 #5 Skrevet 15. januar 2015 Hvis utløpsdatoen er 20. ville jeg ikke hatt problemer med det så lenge du ikke har latt kjøttet ligge i romtemperatur for lenge. Og som en annen sa her, du kan fryse kjøttet. Hvis du ikke har fryser ville jeg kanskje valgt å steke det opp om par dager og lage det opp igjen når du kommer hjem.
AnonymBruker Skrevet 15. januar 2015 #6 Skrevet 15. januar 2015 TS her. Takk for svar alle sammen, jeg valgte å steke det opp jeg, og lagde wraps til matpakke på bilturen Anonymous poster hash: bcef9...1cc 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå