Gå til innhold

Hva putter du i salaten?


Anbefalte innlegg

Gjest Solsmil
Skrevet

Rapid eller crispisalat, cherrytomater delt i to, mozarella, chevre eller fetaost og oliven. Og så bruker jeg å variere med agurk, søtpaprika, mais, ananas og mango.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Mais, ost, salatblader, tomat, paprika, eple og agurk syns jeg er godt i salat.

Skrevet

Kinakål (føler meg foresten veldig alene om å like denne salaten best)

Tomater

Agurk

Løk

Paprika

Varier med:

Fetaost

Avocado

Ananas

Mais

Skrevet

Det som er fint med salat er at man kan variere så mye :)

Den beste salaten jeg vet inneholder

Skinke

isbergsalat og kinakål

feta ost

tomater

agurk

rødløk

paprika

chillimarinert hvitløksbåter

sukkererter

avokado

fullkorns pasta

Skrevet

Kinakål (føler meg foresten veldig alene om å like denne salaten best)

Kinakål er ikke salat. Det heter kål og er kål.

Anonymous poster hash: 8de62...9c0

Skrevet

Kinakål er ikke salat. Det heter kål og er kål.

Anonymous poster hash: 8de62...9c0

Men det er vel uansett salat det brukes som?

  • Liker 1
Skrevet

Men det er vel uansett salat det brukes som?

Mest i Norge. Ellers varmebehandles kinakål og brukes feks i wok, eller i koreansk kimchi.

Anonymous poster hash: 8de62...9c0

  • Liker 2
Skrevet

Kinakål (føler meg foresten veldig alene om å like denne salaten best)

Liker det jeg og

  • Liker 1
Skrevet

Mest i Norge. Ellers varmebehandles kinakål og brukes feks i wok, eller i koreansk kimchi.

Anonymous poster hash: 8de62...9c0

Ellers i verden bruker man også vanlig salat på samme måte som kål. Altså varmebehandler den.

Anonymous poster hash: 96ebe...442

Skrevet

Ellers i verden bruker man også vanlig salat på samme måte som kål. Altså varmebehandler den.

Anonymous poster hash: 96ebe...442

Selvsagt, grillet salat har vært en trendgreie de siste årene, også i matmiljøer i Norge. Feks Andreas Viestad har jo vært en talsmann for grillet hjertesalat (og muligens hatt det på menyen på St Lars?).

Selv griller jeg gjerne radicchio, og woker feks isbergsalat.

Anonymous poster hash: 8de62...9c0

Skrevet

Mest i Norge. Ellers varmebehandles kinakål og brukes feks i wok, eller i koreansk kimchi.

Anonymous poster hash: 8de62...9c0

Ja, ja, pirk, pirk. Nå handler jo tråden om salat, så du skjønte sikkert.

Skrevet

Det jeg får tak i av salat. Sennepskål, hjertesalat, feldtsalat, raddicchio, spinat, romano, frisé, endive, lollo osv. Bruker aldri isberg da jeg ikke synes den smaker godt. Vinagraitte. Grønnsakene har jeg på tallerkenen sammen kjøtt/fisk.

Anonymous poster hash: d4977...95c

Skrevet

Forskjellige grønne blader, cherrytomater, løk, stekte baconbiter og ristende pinjekjerner. Dressing av majones, eddik og sukker.

Anonymous poster hash: ecf65...973

Skrevet

Nesten uansett salat , så tilsetter jeg alltid raspet kål, rødbeter, gulrot osv for tekstur , smak og farge .

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...