Gjest Solsmil Skrevet 14. januar 2015 #21 Skrevet 14. januar 2015 Rapid eller crispisalat, cherrytomater delt i to, mozarella, chevre eller fetaost og oliven. Og så bruker jeg å variere med agurk, søtpaprika, mais, ananas og mango.
Chromium Skrevet 15. januar 2015 #22 Skrevet 15. januar 2015 Mais, ost, salatblader, tomat, paprika, eple og agurk syns jeg er godt i salat.
Infinite Skrevet 15. januar 2015 #23 Skrevet 15. januar 2015 Kinakål (føler meg foresten veldig alene om å like denne salaten best) Tomater Agurk Løk Paprika Varier med: Fetaost Avocado Ananas Mais
melatonin Skrevet 15. januar 2015 #24 Skrevet 15. januar 2015 Det som er fint med salat er at man kan variere så mye Den beste salaten jeg vet inneholder Skinke isbergsalat og kinakål feta ost tomater agurk rødløk paprika chillimarinert hvitløksbåter sukkererter avokado fullkorns pasta
AnonymBruker Skrevet 15. januar 2015 #25 Skrevet 15. januar 2015 Kinakål (føler meg foresten veldig alene om å like denne salaten best) Kinakål er ikke salat. Det heter kål og er kål. Anonymous poster hash: 8de62...9c0
Infinite Skrevet 15. januar 2015 #26 Skrevet 15. januar 2015 Kinakål er ikke salat. Det heter kål og er kål. Anonymous poster hash: 8de62...9c0 Men det er vel uansett salat det brukes som? 1
AnonymBruker Skrevet 15. januar 2015 #27 Skrevet 15. januar 2015 Men det er vel uansett salat det brukes som? Mest i Norge. Ellers varmebehandles kinakål og brukes feks i wok, eller i koreansk kimchi. Anonymous poster hash: 8de62...9c0 2
Rosa Sitron Skrevet 15. januar 2015 #28 Skrevet 15. januar 2015 Kinakål (føler meg foresten veldig alene om å like denne salaten best) Liker det jeg og 1
AnonymBruker Skrevet 15. januar 2015 #29 Skrevet 15. januar 2015 Mest i Norge. Ellers varmebehandles kinakål og brukes feks i wok, eller i koreansk kimchi. Anonymous poster hash: 8de62...9c0 Ellers i verden bruker man også vanlig salat på samme måte som kål. Altså varmebehandler den. Anonymous poster hash: 96ebe...442
AnonymBruker Skrevet 15. januar 2015 #30 Skrevet 15. januar 2015 Ellers i verden bruker man også vanlig salat på samme måte som kål. Altså varmebehandler den. Anonymous poster hash: 96ebe...442 Selvsagt, grillet salat har vært en trendgreie de siste årene, også i matmiljøer i Norge. Feks Andreas Viestad har jo vært en talsmann for grillet hjertesalat (og muligens hatt det på menyen på St Lars?). Selv griller jeg gjerne radicchio, og woker feks isbergsalat. Anonymous poster hash: 8de62...9c0
Infinite Skrevet 15. januar 2015 #31 Skrevet 15. januar 2015 Mest i Norge. Ellers varmebehandles kinakål og brukes feks i wok, eller i koreansk kimchi. Anonymous poster hash: 8de62...9c0 Ja, ja, pirk, pirk. Nå handler jo tråden om salat, så du skjønte sikkert.
AnonymBruker Skrevet 15. januar 2015 #32 Skrevet 15. januar 2015 Det jeg får tak i av salat. Sennepskål, hjertesalat, feldtsalat, raddicchio, spinat, romano, frisé, endive, lollo osv. Bruker aldri isberg da jeg ikke synes den smaker godt. Vinagraitte. Grønnsakene har jeg på tallerkenen sammen kjøtt/fisk. Anonymous poster hash: d4977...95c
AnonymBruker Skrevet 15. januar 2015 #34 Skrevet 15. januar 2015 Forskjellige grønne blader, cherrytomater, løk, stekte baconbiter og ristende pinjekjerner. Dressing av majones, eddik og sukker.Anonymous poster hash: ecf65...973
LittDiva Skrevet 15. januar 2015 #35 Skrevet 15. januar 2015 Nesten uansett salat , så tilsetter jeg alltid raspet kål, rødbeter, gulrot osv for tekstur , smak og farge .
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå