Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Bruker den på ristet brød sammen med hakkede tomater og hvitløk, blandet med olivenolje og balsamico og et par blader med frisk basilikum på toppen.

Nyyydelig som forrett :wink:

Gjest Poirot
Skrevet

Veldig godt til grillet svinefilet og grillspyd.

Gjest Anonymous
Skrevet

Særlig til kyllingfilet, med pasta til.

Og til tomat-og-mozzarellasalat.

Og på ristet brød med tomat.

Skrevet

På pasta.

På brødskive istedenfor smør/margarin hvis jeg skal ha kjøttpålegg.

På hvit fisk som jeg lager til i ovn.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...