Mistyen Skrevet 3. august 2004 #2 Skrevet 3. august 2004 Bruker den på ristet brød sammen med hakkede tomater og hvitløk, blandet med olivenolje og balsamico og et par blader med frisk basilikum på toppen. Nyyydelig som forrett
Gjest Poirot Skrevet 3. august 2004 #3 Skrevet 3. august 2004 Veldig godt til grillet svinefilet og grillspyd.
Gjest Anonymous Skrevet 3. august 2004 #4 Skrevet 3. august 2004 Særlig til kyllingfilet, med pasta til. Og til tomat-og-mozzarellasalat. Og på ristet brød med tomat.
glaciera Skrevet 3. august 2004 #5 Skrevet 3. august 2004 På pasta. På brødskive istedenfor smør/margarin hvis jeg skal ha kjøttpålegg. På hvit fisk som jeg lager til i ovn.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå