Gjest gjest1 Skrevet 3. august 2004 #1 Del Skrevet 3. august 2004 Spiser opp det som er i fryseren for å få plass til jordbær, og nå gjenstår det pølser.. Hva er godt å lage med pølser? Gjerne noe enkelt.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest lyna i.i. Skrevet 3. august 2004 #2 Del Skrevet 3. august 2004 Pølsegrateng med makaroni og ost. Eller med poteter. F.eks. en pakke gratinerte poteter hvis du virkelig vil gjøre det enkelt. Ha pølsebiter i suppe i stedet for kjøttboller. Ha dem i pastasaus. Pølser kan stort sett erstatte kjøtt i mange oppskrifter, en klassiker er jo pølsestroganoff. Eller hva med noe så eksotisk som pølse med lompe?? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Edie Skrevet 3. august 2004 #3 Del Skrevet 3. august 2004 Pølse i brød eller lompe er jo det beste da! Men pølseform er også godt; Ha potetstappe i en ildfast form. Snitt pølsene og legg løk og ost inne. Legg pølsene på potetstappa og gratiner i ovn. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Amarone Skrevet 4. august 2004 #4 Del Skrevet 4. august 2004 Ha pølsebiter i suppe i stedet for kjøttboller. Pølsebiter i spinatsuppe! Det er kjempegodt... Eller du kan bruke diverse grønnsaker og lage pølseform i stekeovnen. Løk, hvitløk, gulrot, paprika, selleri, kålrot, tomat, squash, aubergine... whatever, og naturligvis ost på toppen! (Pluss krydder, da, men det er kanskje unødvendig å si...) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Tex Skrevet 4. august 2004 #5 Del Skrevet 4. august 2004 Pasta Di Napoli...... Ferdig pose fra Toro, nydelig med pølse oppi. Ha oppi litt fløte også så har du en liten fest..... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mona Skrevet 4. august 2004 #6 Del Skrevet 4. august 2004 Pølsebiter, tomat og purre i form. Hell over buljong og ha ost på toppen. Gratiner i ca 30 min på 200 c i ovn. Enkelt og godt. Spis poteter eller potetmos til. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Fisken- Skrevet 5. august 2004 #7 Del Skrevet 5. august 2004 Pølsebiter i pytt og panne er kjempegodt. Også som nevnt over: pølseform og pølsebiter i suppe. HVa med pølsehorn? Lag horn og legg pølse inni før du ruller sammen deigen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 6. august 2004 #8 Del Skrevet 6. august 2004 * pytt-i-panne: pølser, løk, poteter, paprika og mais serveres med rødbeter og stekt egg * ertesuppe med pølsebiter i * pølseskiver + aubergineskiver legges i ildfast form, hell over tomatsaus og dryss over revet ost, stekes ved 200 grader i ca 30 minutter * pølser stekes med løk og epler, dryss over karri og hell over litt fløte. Server med potetmos. * makaroni, mais, hakket paprika og pølse i ildfast form. hell over hvit saus, dryss på ost og gratiner * Kokt tagliatelle + pølsebiter blandes med salsa og crème fraîche. Hell i ildfast form, dryss på ost og stek ca 15 minutter. * bre potetmos over i en ildfast form, dryss over pølsebiter, stekt løk og revet ost. Gratiner. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
mrs williams Skrevet 13. november 2004 #9 Del Skrevet 13. november 2004 Pølser og spagetti...nam nam, kok vanleg spagetti og jok pølsene, server med ketchup eller tomatsaus. blir det mykje igjen etter middagen er det døds godt å steike pølsene og varme spagettien i steikepanne... anbefalest på det sterkaste! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Toro_Jenta Skrevet 1. januar 2005 #10 Del Skrevet 1. januar 2005 vil gjerne ha flere pølseoppskrifter :-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 1. januar 2005 #11 Del Skrevet 1. januar 2005 Kåbbåimat er godt :-) Man tager 3 røkte pølser, stekes i biter 6 skiver flesk, stekes i biter 2 bokser bønner i sur søt lake (med laken) Pepper - litt tabasco kanskje :-) Kok ut panna med litt vann. Serveres med loff og ketsjup. Nam nam. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rufus Skrevet 4. januar 2005 #12 Del Skrevet 4. januar 2005 Når vi skal ha kjapp middag lager jeg i blandt dette: 1 pose frossen lapskausblanding 2 bokser hakkede tomater 1 pakke røkte kjøttpølser uten skinn(men her er det like godt med winer- eller grillpølser...eller løkpølser for den del...) 1 løk Krydder etter "smak og behag" , men en liten klype sukker har jeg lært å bruke til bokstomater(husker ikke hvorfor da... :oops: ) Jeg pleier bruke sukker, salt, pepper og chillipepper... Blandes sammen i kjelen som lapskaus og småkokes til grønnsaker/poteter er ferdig ca 10-15 min... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå