AnonymBruker Skrevet 11. januar 2015 #1 Skrevet 11. januar 2015 Jeg lurer på om noen har noen gode oppskrifter på brød og rundstykker uten hvetemel? Gjerne glutenfritt å. Takker for svar. Anonymous poster hash: 65576...26b
Aviale Skrevet 11. januar 2015 #2 Skrevet 11. januar 2015 Jeg har en oppskrift på gode glutenfrie brød, her er oppskrift for ett brød: 6 dl væske (melk/vann) varmes til 40 grader. Tilsett 1 ss fiberhusk, en halv pk fersk gjær, 1 dl glutenfrie havregryn og evt 2-3 ss linfrø eller andre frø. La det svelle 5-10 min (dette pga fiberhusken). Ha det i en kjøkkenmaskin sammen med 1 egg, 1 dl sukkerroefiber (evt havregryn), 0,5 dl frø (f.eks solsikke/gresskarfrø), 0.5 dl olje, ca en halv pakke toro lys melblanding og ca en halv pakke semper mix med fiber. Elt det sammen, ha evt mer mel oppi. Konsistensen skal være som grøt, akkurat fast nok til at den ikke flyter utover. Ha i en form, pensle med olje og hev til deigen når kanten. Stekes midt i ovnen på 200 grader i 45 minutter.
AnonymBruker Skrevet 12. januar 2015 #3 Skrevet 12. januar 2015 Flere? Anonymous poster hash: 65576...26b
Emmerdale Skrevet 12. januar 2015 #5 Skrevet 12. januar 2015 Siden det er kruskakli og hvis du reagerer på gluten, kan du kanskje bytte det ut med noe annet, hvis noen har tips? Vet man kan få kruskakli av havre, har ikke prøvd siden det veier mer. Proteinbrød: 5-7 egg Ett beger creme fr eller kesam 2 ss bakepulver 65 g solsikkekjerner 75 g sesamfrø6 6 ss linfrø 90 g kruskakli 4 ss olje. Stekes 55 min. 180 grader i form.Lurt å ha bakepapir i formen og dyppe papieret i vann. Er usikker om man kan bytte ut kruskakli med havre-kruska. Brødet blir kanskje litt tyngre da, skal testes.
Gjest Nosoul Skrevet 13. januar 2015 #6 Skrevet 13. januar 2015 http://snuddpaahodet.blogg.no/1318941126_glutenfrie_hverdagsru.html Jeg har denne deigen på heving akkurat nå! Fantastisk deig å jobbe med, er spent på resultatet
Petalouda Skrevet 4. august 2015 #7 Skrevet 4. august 2015 jeg må være uten hvetemel og sukker i noen uker, noen som har en rundstykkeoppskrift som passer til kjøttsuppe .. ?
Kattugla Skrevet 8. august 2015 #8 Skrevet 8. august 2015 http://snuddpaahodet.blogg.no/1318941126_glutenfrie_hverdagsru.html Jeg har denne deigen på heving akkurat nå! Fantastisk deig å jobbe med, er spent på resultatet Ble den god? Jeg har prøvd meg på noen brød uten hvete/gluten men synes konsistensen blir ofte så ekkel..
Gjest Ennasus Skrevet 9. august 2015 #9 Skrevet 9. august 2015 http://snuddpaahodet.blogg.no/1318941126_glutenfrie_hverdagsru.html http://snuddpaahodet.blogg.no/1300364486_glutenfrie_groviser_.html Disse har jeg fått servert hos ei veninne som har cølaki, og de var fantastisk gode
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå