AnonymBruker Skrevet 10. januar 2015 #1 Skrevet 10. januar 2015 Skal prøve meg på å lage Kimchi for første gang, men har ikke fishsauce som det står i oppskrifta. Har derimot Worcester sauce, og lurer på om jeg kan bruke det istedenfor? Eller annet? Anonymous poster hash: 87684...488
Djungelvrål Skrevet 10. januar 2015 #2 Skrevet 10. januar 2015 Nei, de har helt forskjellig smak. Men du kan selvsagt prøve for det.
AnonymBruker Skrevet 10. januar 2015 #3 Skrevet 10. januar 2015 Nei, de har helt forskjellig smak. Men du kan selvsagt prøve for det. Kan soya saus passe bedre mon tro? I mangel av fishsauce Anonymous poster hash: 87684...488
Duckie Skrevet 10. januar 2015 #4 Skrevet 10. januar 2015 Jeg ville heller ha brukt soyasause, men den smaker heller ikke likt som fiskesaus. Jeg hadde dratt på butikken og kjøpt. 2
AnonymBruker Skrevet 10. januar 2015 #5 Skrevet 10. januar 2015 Litt begrenset utvalg her jeg er, men får se hva jeg finner. Takk for svar Anonymous poster hash: 87684...488
Djungelvrål Skrevet 10. januar 2015 #6 Skrevet 10. januar 2015 Ville brukt vanlig buljong. Det er det fish sause blir brukt som i østen. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå