AnonymBruker Skrevet 8. januar 2015 #1 Skrevet 8. januar 2015 På butikkjøpte wienerbrød er det ofte en litt blassere krem under/rundt egge/vaniljekremen i midten. Hva er denne kremen laget av? Anonymous poster hash: 920b1...0cd
Christiania_Oslo Skrevet 8. januar 2015 #2 Skrevet 8. januar 2015 Er det ikke bare vanlig melis blandet med vann?melisglasur?
Christiania_Oslo Skrevet 8. januar 2015 #3 Skrevet 8. januar 2015 Leste kanskje litt for fort nå, så det var snakk om noe annet.
AnonymBruker Skrevet 8. januar 2015 #4 Skrevet 8. januar 2015 Er det ikke bare vanlig melis blandet med vann?melisglasur? Nei, jeg vet hva melis er Det er liksom under den andre kremn på en måte. Anonymous poster hash: 920b1...0cd
AnonymBruker Skrevet 8. januar 2015 #5 Skrevet 8. januar 2015 Har aldri sett noe annet enn melis og vaniljekrem på dem jeg Anonymous poster hash: 0f875...c2f
AnonymBruker Skrevet 8. januar 2015 #6 Skrevet 8. januar 2015 Har ikke noen wienerbrød eplefyll? Hvis det ser ut som annen krem enn vaniljekrem og melisglasur, er det nok bare den vanlige kremen som har sivet ned. Anonymous poster hash: a3a1d...587
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå