AnonymBruker Skrevet 7. januar 2015 #1 Del Skrevet 7. januar 2015 Hvordan pleier du å tilberede dine frosne kyllinglår? Viss man tar de i ovn, pleier de ikke å sprute veldig da? Er det best å bruke aluminiumsfolie over? hvilken grader og hvor lenge? Anonymous poster hash: 97826...23a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 7. januar 2015 #2 Del Skrevet 7. januar 2015 Først og fremst så lar jeg kylliglårene tine før jeg tenker på å tilberede dem, Jeg legger i ildfast form, gjerne over rotgrønnsaker kuttet i passe biter og steker vel på 200-225 grader i en liten halvtime. Jeg har gjerne smør/olje, salt, pepper og annet krydder på før formen settes i ovnen. Spruter? Nei, det har jeg i grunnen ikke tenkt på. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. januar 2015 #3 Del Skrevet 7. januar 2015 Hvorfor skulle de sprute? Anonymous poster hash: fe596...8ed Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8. januar 2015 #4 Del Skrevet 8. januar 2015 Vært på rimi du også? hahaha Anonymous poster hash: 5260e...0f0 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå