Gå til innhold

kyllinglår - hvordan best steke?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Hvordan pleier du å tilberede dine frosne kyllinglår?

Viss man tar de i ovn, pleier de ikke å sprute veldig da? Er det best å bruke aluminiumsfolie over?

hvilken grader og hvor lenge?
:)



Anonymous poster hash: 97826...23a
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Først og fremst så lar jeg kylliglårene tine før jeg tenker på å tilberede dem,

Jeg legger i ildfast form, gjerne over rotgrønnsaker kuttet i passe biter og steker vel på 200-225 grader i en liten halvtime.

Jeg har gjerne smør/olje, salt, pepper og annet krydder på før formen settes i ovnen.

Spruter? Nei, det har jeg i grunnen ikke tenkt på.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Vært på rimi du også? :P hahaha



Anonymous poster hash: 5260e...0f0
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...