AnonymBruker Skrevet 7. januar 2015 #1 Skrevet 7. januar 2015 Når man har igjen middagsrester i kjøleskapet, bør man sette mater i romtemperatur litt i forveien før man mikroer det, eller kan man sette kald mat rett i mikroen? Har det noe å si? tenker på bakterier og sånt.. Anonymous poster hash: ef475...5f5
AnonymBruker Skrevet 7. januar 2015 #2 Skrevet 7. januar 2015 Har aldri hørt om ventetid. Mitt går rett i mikroen. Anonymous poster hash: 0bf7d...411
Ananas. Skrevet 7. januar 2015 #4 Skrevet 7. januar 2015 Rett i mikroen. Romtemperatur er jo noe man stort sett skal unngå med mat som må oppbevares kjølig.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå