Gå til innhold

Gode, sunne, "fluffy" rundstykker


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Har fått så dilla på rundstykker i det siste, men jeg vil prøve å gjøre dem litt sunne. Jeg har hørt at havremel og speltmel o.l kan føre til at baksten ikke hever så godt fordi det ikke er nok gluten (?), men hvis man tilføyer ett egg så gjør det baksten luftig.

Noen tips? På forhånd takk!



Anonymous poster hash: bdc40...9cb
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg baker stort sett på slump. Har havremel, havregryn, sammalt hvete grov, litt hvetemel, havrekli, litt salt, vann/melk og smør/olje. Bruker litt sukker for å få deigen til å heve bedre og må alltid ha noe vanlig siktet hvetemel. Blir alltid luftige, og sunne nok for meg.

Skrevet

Anbefaler å prøve denne oppskriften. Det er jo en del hvetemel i, men de er ikke en versting. Og så er de himla gode! :sikle:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...