AnonymBruker Skrevet 6. januar 2015 #1 Skrevet 6. januar 2015 Har fått så dilla på rundstykker i det siste, men jeg vil prøve å gjøre dem litt sunne. Jeg har hørt at havremel og speltmel o.l kan føre til at baksten ikke hever så godt fordi det ikke er nok gluten (?), men hvis man tilføyer ett egg så gjør det baksten luftig. Noen tips? På forhånd takk! Anonymous poster hash: bdc40...9cb
isbiten. Skrevet 6. januar 2015 #2 Skrevet 6. januar 2015 Jeg baker stort sett på slump. Har havremel, havregryn, sammalt hvete grov, litt hvetemel, havrekli, litt salt, vann/melk og smør/olje. Bruker litt sukker for å få deigen til å heve bedre og må alltid ha noe vanlig siktet hvetemel. Blir alltid luftige, og sunne nok for meg.
Thorn Skrevet 6. januar 2015 #3 Skrevet 6. januar 2015 Anbefaler å prøve denne oppskriften. Det er jo en del hvetemel i, men de er ikke en versting. Og så er de himla gode!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå