AnonymBruker Skrevet 6. januar 2015 #1 Del Skrevet 6. januar 2015 Skal lage fiskesuppe, men glemte å ta opp fisken såklart. Det er gourmet torsk (loin). Kan jeg putte frossne fiskebiter i slutten av koketida?Anonymous poster hash: 30a08...ee9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. januar 2015 #2 Del Skrevet 6. januar 2015 Det går nok bra. Men vær obs på at fisken da slipper fra seg en del væske og kan gjøre suppa tynnere. Så kanskje jevne den litt tykkere enn normalt. Anonymous poster hash: 361d9...1c5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Margit Spat Skrevet 6. januar 2015 #3 Del Skrevet 6. januar 2015 Jeg har gjort dette mange ganger, og det fungerer helt fint å legge frosne fiskebiter i suppa. Hvis du rekker: la den halvtine og del den opp i passe biter før du legger den i suppa, og lag gjerne suppa litt tykkere enn vanlig, slik AB over sier Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kamikatze Skrevet 6. januar 2015 #4 Del Skrevet 6. januar 2015 Ja, det går helt fint. Men for at de fiskestykkene skal bli gjennomtrukket, trenger de et kvarters tid like under kokepunktet. Selv ville jeg spandert trekketid på fisken før suppemaking, lagt fisken til side, og kokt suppa på fiskekraften. Lagt fisken i djuptallerknene, drysset sprostekt bacon over og så helt suppa over rett før servering. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. januar 2015 #5 Del Skrevet 6. januar 2015 Supert! Tusen takk for svar alle sammen Anonymous poster hash: 30a08...ee9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kamikatze Skrevet 6. januar 2015 #6 Del Skrevet 6. januar 2015 Bare hyggelig. Et annet triks kan være å kjøre frossenfiletene ca. et minutt i mikrobølgeovnen på halv effekt. Det koker ikke fisken, men tiner den akkurat nok til at du kan kutte den i terninger med en tung kniv. Da blir livet enklere, og trekketiden kortere. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Margit Spat Skrevet 6. januar 2015 #7 Del Skrevet 6. januar 2015 Bare hyggelig. Et annet triks kan være å kjøre frossenfiletene ca. et minutt i mikrobølgeovnen på halv effekt. Det koker ikke fisken, men tiner den akkurat nok til at du kan kutte den i terninger med en tung kniv. Da blir livet enklere, og trekketiden kortere. Enig, og hvis du har tineprogram på mikrobølgeovnen så bruker du det Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. januar 2015 #8 Del Skrevet 6. januar 2015 Åh, nå fikk jeg lyst på fiskesuppe...Anonymous poster hash: bb111...c67 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå