Gå til innhold

Er den dårlig uten at jeg merker det?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Lagde hjemmelaga grønnsakssuppe natt til søndag. Med buljong, poteter, gulerøtter, kål og rødløk, purre..

Den har stått i romtemperatur frem til nå, nesten to dager. Og den lukter godt. Kun varmet opp en gang. Kan jeg spise den?

Videoannonse
Annonse
Skrevet (endret)

Går sikkert greit så lenge det ikke er kjøtt i den, og den lukter og smaker ok, og du koker den godt opp.

Men jeg tar ikke ansvaret for det hvis du driter på deg.

Selv hadde jeg ikke spist den, hvis ikke det var litt "nød".

Endret av Petter
AnonymBruker
Skrevet

Hvis den lukter godt og smaker godt kan du spise den, men hvis du merker at smaken er feil kan du ikke spise den.



Anonymous poster hash: e6543...bf7
AnonymBruker
Skrevet

Den hadde jeg kastet - to døgn i romtemperatur er å be om matforgiftning. Særlig potetene vil kunne få vekst av bakterier som ikke forsvinner ved ny varmebehandling.

Hvorfor i alle dager har du ikke satt den kaldt?



Anonymous poster hash: d25ae...14d
  • Liker 2
Skrevet

Hadde vært litt skeptisk.

Gjest Margit Spat
Skrevet

Den ville jeg kastet. Løk og purreløk kan lukte såpass mye at den kamuflerer at maten kan være bedervet.

Gjest crazycatlady
Skrevet

Hadde aldri turt å spise det. Kast om du ikke alt har spist det.

Skrevet

Den ble ikke satt kaldt fordi jeg veldig spontant dro vekk og ble borte i 2 døgn. Det verste er at jeg spiste ei halv skål. Den smakte godt, men la det til slutt fra meg for begynte samtidig å Google holdbarhet på mat og grønnsaker osv. Og da mista jeg lysten.. :P men, ingen mageknip :) setter den dog kaldt neste gang...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...