AnonymBruker Skrevet 5. januar 2015 #1 Skrevet 5. januar 2015 Å steke kyllingen i stekovnen. Er steketiden like lang ved bruk av stekepose og uten? Hadde vist ikke flere igjen. Anonymous poster hash: 12f42...56f
Gjest Runforit Skrevet 5. januar 2015 #2 Skrevet 5. januar 2015 Kommer an på str uansett? Er det en hel kylling? Stekeposen er vel kun for at den skal holde seg saftigere?
AnonymBruker Skrevet 5. januar 2015 #3 Skrevet 5. januar 2015 Kommer an på str uansett? Er det en hel kylling? Stekeposen er vel kun for at den skal holde seg saftigere? Er kylling filet, vet hvor lenge jeg skal ha den med stekepose i den str så er om jeg kan ha den like lenge uten. Anonymous poster hash: 11cd0...596
Gjest Runforit Skrevet 5. januar 2015 #4 Skrevet 5. januar 2015 Er kylling filet, vet hvor lenge jeg skal ha den med stekepose i den str så er om jeg kan ha den like lenge uten. Anonymous poster hash: 11cd0...596 Da skal det være samme tid For mer saftighet så kan du pakke den i folie
AnonymBruker Skrevet 5. januar 2015 #5 Skrevet 5. januar 2015 En god kokk spiser ikke prior kylling. Blir som å slikke rumpa til en sau, sånn bakteriemessig. Anonymous poster hash: 9c973...ed5
Gjest Runforit Skrevet 5. januar 2015 #6 Skrevet 5. januar 2015 En god kokk spiser ikke prior kylling. Blir som å slikke rumpa til en sau, sånn bakteriemessig.Anonymous poster hash: 9c973...ed5 Og dette var relevant i forhold til hva? 3
peppermyntete Skrevet 5. januar 2015 #7 Skrevet 5. januar 2015 En god kokk spiser ikke prior kylling. Blir som å slikke rumpa til en sau, sånn bakteriemessig.Anonymous poster hash: 9c973...ed5 Nå var jo du den første som nevnte prior også da! Ts kan spise kylling fra en lokal bonde for alt du vet!
RavN Skrevet 6. januar 2015 #8 Skrevet 6. januar 2015 Kjøp et steike termometer. Steik til 69 grader la den hvile opp til 72 grader. Jeg har ovnen på 165
RavN Skrevet 6. januar 2015 #9 Skrevet 6. januar 2015 Og dette var relevant i forhold til hva? Lurer jeg også på :-)
Leini Skrevet 6. januar 2015 #10 Skrevet 6. januar 2015 Jeg ville brukt folie. Like bra, bare billig (Sorry, greide ikke å dy meg)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå