Gå til innhold

Dumt spm fra fersk "kokk"


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Å steke kyllingen i stekovnen.

Er steketiden like lang ved bruk av stekepose og uten? Hadde vist ikke flere igjen.

Anonymous poster hash: 12f42...56f

Videoannonse
Annonse
Gjest Runforit
Skrevet

Kommer an på str uansett? Er det en hel kylling? Stekeposen er vel kun for at den skal holde seg saftigere?

AnonymBruker
Skrevet

Kommer an på str uansett? Er det en hel kylling? Stekeposen er vel kun for at den skal holde seg saftigere?

Er kylling filet, vet hvor lenge jeg skal ha den med stekepose i den str så er om jeg kan ha den like lenge uten. :)

Anonymous poster hash: 11cd0...596

Gjest Runforit
Skrevet

Er kylling filet, vet hvor lenge jeg skal ha den med stekepose i den str så er om jeg kan ha den like lenge uten. :)

Anonymous poster hash: 11cd0...596

Da skal det være samme tid :) For mer saftighet så kan du pakke den i folie :)

AnonymBruker
Skrevet

En god kokk spiser ikke prior kylling. Blir som å slikke rumpa til en sau, sånn bakteriemessig.



Anonymous poster hash: 9c973...ed5
Gjest Runforit
Skrevet

En god kokk spiser ikke prior kylling. Blir som å slikke rumpa til en sau, sånn bakteriemessig.

Anonymous poster hash: 9c973...ed5

Og dette var relevant i forhold til hva?

  • Liker 3
Skrevet

En god kokk spiser ikke prior kylling. Blir som å slikke rumpa til en sau, sånn bakteriemessig.

Anonymous poster hash: 9c973...ed5

Nå var jo du den første som nevnte prior også da! Ts kan spise kylling fra en lokal bonde for alt du vet!

Skrevet

Kjøp et steike termometer. Steik til 69 grader la den hvile opp til 72 grader. Jeg har ovnen på 165

Skrevet

Og dette var relevant i forhold til hva?

Lurer jeg også på :-)

Skrevet

Jeg ville brukt folie.

Like bra, bare billig :P (Sorry, greide ikke å dy meg)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...