AnonymBruker Skrevet 4. januar 2015 #1 Del Skrevet 4. januar 2015 Hei! Ikveld har jeg forsøkt å bake scones med kokosmel og kokosmelk istedenfor hvetemel og melk.. Prøvestekte en scone og det ble helt mislykket! :/ den ble brent utenpå og rå inni og smakte egentlig veldig ekkelt.. Sitter igjen med en stor deig som jeg ikke helt vet om jeg kan gjøre noe med/endre på for å få den bedre? Noen som har noen erfaringer med å bake med kokosmel/melk? Jeg er egentlig helt grønn på baking...så alle tips mottas med takk! Anonymous poster hash: 07467...aae Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Flunka Skrevet 4. januar 2015 #2 Del Skrevet 4. januar 2015 Når jeg bruker kokosmel så er det når jeg baker lavkarbo. Bruker altså ikke gjär osv, og det blir aldri samme mengder med kokosmel som det blir med hvetemel. Skal du bake med kokosmel så burde du finne oppskrifter med dette, ikke bare bytte rakt av med hvetemel 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. januar 2015 #3 Del Skrevet 4. januar 2015 Når jeg bruker kokosmel så er det når jeg baker lavkarbo. Bruker altså ikke gjär osv, og det blir aldri samme mengder med kokosmel som det blir med hvetemel. Skal du bake med kokosmel så burde du finne oppskrifter med dette, ikke bare bytte rakt av med hvetemel Aha.. Leste at man kunne bytte ut med kokosmel uansett, men da var det feil :/ da får jeg kaste deigen å prøve med en ordentlig oppskrift beregnet for kokosmel takk Anonymous poster hash: 07467...aae Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Flunka Skrevet 4. januar 2015 #4 Del Skrevet 4. januar 2015 Kan hende det er mulig i noen oppskrifter, men jeg har til gode å se det i praksis Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
sullå Skrevet 4. januar 2015 #5 Del Skrevet 4. januar 2015 Med gjær vil det uansett ikke virke, da det ikke er gluten i kokosmel. I oppskrifter med mandelmel kan man bruke kokosmel isteden, men da kreves det mye mindre. I kaker og lignende uten gjær, er det lettere å prøve seg frem. Jeg vil likevel anbefale å prøve oppskrifter hvor det skal være kokosmel, frem til du vet hvordan melet virker Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. januar 2015 #6 Del Skrevet 4. januar 2015 Med gjær vil det uansett ikke virke, da det ikke er gluten i kokosmel. I oppskrifter med mandelmel kan man bruke kokosmel isteden, men da kreves det mye mindre. I kaker og lignende uten gjær, er det lettere å prøve seg frem. Jeg vil likevel anbefale å prøve oppskrifter hvor det skal være kokosmel, frem til du vet hvordan melet virker Det var ikke gjær i oppskriften Men takk for svar begge to, skal prøve meg litt frem med oppskrifter beregnet for kokosmel tsAnonymous poster hash: 07467...aae Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillesiren Skrevet 4. januar 2015 #7 Del Skrevet 4. januar 2015 Hva var det i oppskriften? Kanskje røren kan brukes til f.eks kokoslapper=)? Består av egg, kokosmel, kokosmelk, søtning, bakepulver og evt. vanilje. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå