AnonymBruker Skrevet 2. januar 2015 #1 Skrevet 2. januar 2015 Hei, jeg lurer på hva dere liker å spise som pålegg. Jeg har spist meg lei på alt og trenger inspirasjon, åpen for det meste, men ikke glad i fisk som pålegg ( kan ikke fordra tunfisk, makrell i tomat og lignende). Anonymous poster hash: 3bdaf...145
Gjest Klaveret Skrevet 2. januar 2015 #2 Skrevet 2. januar 2015 Polarbrød med smør og brunost. Enkelt og godt.
AnonymBruker Skrevet 2. januar 2015 #3 Skrevet 2. januar 2015 kyllingsalat(smaker litt som grillsalat, det funker forsåvidt også), jalapenoost, baconost, og smøreost generelt er pålegg jeg ofte har med som matpakke. Syntes det blir så ekkelt når pålegget ligger på brødskiva/knekkebrødet i så mange timer, så da tar jeg heller med en pakke knekkebrød og en tube/boks med smøreost. Anonymous poster hash: a7c14...7ab
Gjest Vux Skrevet 2. januar 2015 #4 Skrevet 2. januar 2015 (endret) Halvstekt baguette (kort) + 1-2 skiver kyllingpålegg + 1-2 skiver gulost + dressing el. sennep el. noe annet Baguettene fuktes med vann og stekes på 200 grader i ovn, i 6 min, og ikke noe særlig lenger. Disse baguettene jeg tenker på, koster 7-8 kr pakka og kan fås hos Kiwi og Meny. Det er 4 stk i pakka. --- Alternativt: Halvstekt baguette + rapidsalat + skiver av kokt egg + lett stekt bacon + tynne skiver av tomat + dressing el. noe sånt --- Alternativt: Halvstekt baguette + skiver av kyllingpålegg + skiver av rå løk + dressing el. noe sånt Endret 3. januar 2015 av Vux
Vill Skrevet 2. januar 2015 #5 Skrevet 2. januar 2015 Eg er veldig glad i grovbrød med avocado, kalkunskinke og paprika. Kjøp gjerne ferdigstekt kylling, salat, tomat, agurk og paprika. Lag ostesmørbød i steikeovn eller mikro? Vossafår med tomat er også godt Kokt egg? Rødbetsalat? 1
Gjest Lille-pus Skrevet 2. januar 2015 #6 Skrevet 2. januar 2015 Et kanskje litt uvanlig forslag herfra: Fullmoden avocado (som du kan smøre på brødet), nykvernet pepper, cherrytomater og agurkskiver. Kjempesnadder. Eller er sardiner i olje eller sardiner i tomat snadder. En ny ost? Hardkokt egg i skiver med fenalår? 2
LittDiva Skrevet 2. januar 2015 #7 Skrevet 2. januar 2015 Hoummos , med reddikskiver og/ eller avokado . Eggsalat. 1
Sandie Skrevet 2. januar 2015 #8 Skrevet 2. januar 2015 Et kanskje litt uvanlig forslag herfra: Fullmoden avocado (som du kan smøre på brødet), nykvernet pepper, cherrytomater og agurkskiver. Kjempesnadder. Jeg prøvde det, skikkelig snadder ja
Gjest Belle âme Skrevet 2. januar 2015 #9 Skrevet 2. januar 2015 Smør og agurk og/eller tomat. Leverpostei med majones og tomat. Nutella.
Gjest Vux Skrevet 3. januar 2015 #10 Skrevet 3. januar 2015 (endret) brødskive + skivet kyllingpålegg + skivet kokt egg Enkelt og godt. Endret 3. januar 2015 av Vux
AnonymBruker Skrevet 3. januar 2015 #11 Skrevet 3. januar 2015 Dansk sjokopålegg. Anonymous poster hash: 0eef5...8cf
BeautyBox Skrevet 3. januar 2015 #12 Skrevet 3. januar 2015 Brie med honning Nam. Ellers pleier jeg å spise sjokoladepålegg på brødskiva når jeg er "lei alt". Kostholdet her i gården går mye i brødskiver som student, så da blir jeg drittlei alt innimellom. Men sjokopålegg pleier å hjelpe litt og da liker jeg sånn sjoko-duo-opplegg med hvit sjokolade i. Lykke til
AnonymBruker Skrevet 3. januar 2015 #13 Skrevet 3. januar 2015 Hva med å prøve noe annet som "smør" under? Most avokado, smørost ol? Evt. gjør det litt mer fancy, i stedet for bare skinke på, ha på salatblad, agurk, tomat ol? Kanskje annen "pynt" enn hva du normalt bruker? Annet brød? Anonymous poster hash: fcfbf...b19 1
netpuppy Skrevet 3. januar 2015 #14 Skrevet 3. januar 2015 (endret) Når jeg virkelig skal kose meg med kveldsmat bruker jeg å lage skive med spekeskinke (gjerne parma eller serrano om du føler deg litt fin), rømme, hakket vårløk, litt hakkede soltørkede tomater med nykvernet pepper over. Gjerne noen sitrondråper over også om du føler for det Endret 3. januar 2015 av netpuppy
AnonymBruker Skrevet 3. januar 2015 #15 Skrevet 3. januar 2015 Alt av ikke-søtt pålegg blir mye bedre om du bruker grønn eller rød pesto istedenfor smør og har over friske urter, hakket vårløk, sylteagurk, tomat, paprika, avocado, agurk eller andre grønnsaker, eventuelt tynne epleskiver eller pæreskiver, samt en liten dæsj majones eller lignende oppå. Kokt oksetunge er billig, sunt og godt og passer utmerket med litt revet pepperrot, sylteagurk, epleskiver og majones. Avocado er veldig godt sammen med kylling, tomater og bacon. Leverpostei blir også mye bedre med hakkede rødbeter, bacon og majones. Anonymous poster hash: 5420e...3fe 2
BeautyBox Skrevet 3. januar 2015 #16 Skrevet 3. januar 2015 Hva med å prøve noe annet som "smør" under? Most avokado, smørost ol? Evt. gjør det litt mer fancy, i stedet for bare skinke på, ha på salatblad, agurk, tomat ol? Kanskje annen "pynt" enn hva du normalt bruker? Annet brød? Anonymous poster hash: fcfbf...b19 Signerer, salatblad og/eller tomat/agurk/paprika hjelper definitivt også, for min del iallfall. På en ellers kjip brødskive med kjøttpålegg og/eller ost Nam, ble sulten av tanken.
Vill Skrevet 3. januar 2015 #17 Skrevet 3. januar 2015 Peanøttsmør og syltetøy, peanøttsmør og banan, syltetøy med epleskiver på toppen. 2
AnonymBruker Skrevet 4. januar 2015 #18 Skrevet 4. januar 2015 Halvstekt baguette (kort) + 1-2 skiver kyllingpålegg + 1-2 skiver gulost + dressing el. sennep el. noe annet Baguettene fuktes med vann og stekes på 200 grader i ovn, i 6 min, og ikke noe særlig lenger. Disse baguettene jeg tenker på, koster 7-8 kr pakka og kan fås hos Kiwi og Meny. Det er 4 stk i pakka. --- Alternativt: Halvstekt baguette + rapidsalat + skiver av kokt egg + lett stekt bacon + tynne skiver av tomat + dressing el. noe sånt --- Alternativt: Halvstekt baguette + skiver av kyllingpålegg + skiver av rå løk + dressing el. noe sånt Unnskyld at jeg kverulerer, men hvis vi tenker på de samme baguettene stekes de vel i 8-10 min? Anonymous poster hash: 12aab...4ae
Gjest Vux Skrevet 4. januar 2015 #19 Skrevet 4. januar 2015 Åja, tja, dette jeg tenkte på er First Price "Sandwich baguetter" 300g. Mye mulig at de må/bør steke lenger, jeg liker å ta dem ut etter 6-7 min. Liker ikke at de blir for brune og for harde i skorpen. 1
Gjest Vinglepetra Skrevet 4. januar 2015 #20 Skrevet 4. januar 2015 Snøfrisk den lilla, med timian og rødløk med kyllingskinke over, gjerne på knekkebrød. Dette er min favoritt
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå