Gå til innhold

Kan jeg lage ferdig kjøttbollene til i morgen?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal servere tapas i morgen. Går det an å lage kjøttbollene ikveld? Steke de? Evnt. blande alt og forme de og steke i morgen?

Anonymous poster hash: 2de54...524

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg ville blandet og formet dem i kveld og stekt dem i morgen. Har mange ganger spist kjøttboller dagen etter som restemat, og synes ikke det er fullt like godt :)



Anonymous poster hash: 99ccd...616
Skrevet

Jeg vil si det går helt greit å steke. Kjøttboller man kjøper i butikken er jo oppvarmet og så frosset ned.

  • Liker 1
Skrevet

Om du oppbegvarer dem i kjøleskapet og varmer dem opp igjen i morgen så går det helt fint.

Anonymous poster hash: c90a1...e30

Skrevet

Bedre å steke i dag og varme opp i morgen enn å blande farsen og steke i morgen. Om farsen har rå løk i seg kan løken skape en sur smak i den rå kjøttdeigen til i morgen.



Anonymous poster hash: 4c4d5...630

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...