AnonymBruker Skrevet 30. desember 2014 #1 Skrevet 30. desember 2014 Skal servere tapas i morgen. Går det an å lage kjøttbollene ikveld? Steke de? Evnt. blande alt og forme de og steke i morgen? Anonymous poster hash: 2de54...524
AnonymBruker Skrevet 30. desember 2014 #2 Skrevet 30. desember 2014 Jeg ville blandet og formet dem i kveld og stekt dem i morgen. Har mange ganger spist kjøttboller dagen etter som restemat, og synes ikke det er fullt like godt Anonymous poster hash: 99ccd...616
skrue Skrevet 30. desember 2014 #3 Skrevet 30. desember 2014 Jeg vil si det går helt greit å steke. Kjøttboller man kjøper i butikken er jo oppvarmet og så frosset ned. 1
AnonymBruker Skrevet 30. desember 2014 #4 Skrevet 30. desember 2014 Om du oppbegvarer dem i kjøleskapet og varmer dem opp igjen i morgen så går det helt fint.Anonymous poster hash: c90a1...e30
AnonymBruker Skrevet 30. desember 2014 #5 Skrevet 30. desember 2014 Bedre å steke i dag og varme opp i morgen enn å blande farsen og steke i morgen. Om farsen har rå løk i seg kan løken skape en sur smak i den rå kjøttdeigen til i morgen. Anonymous poster hash: 4c4d5...630
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå