Gå til innhold

Pannacotta med pasjonsfrukt uten gelatin


Fossekall

Anbefalte innlegg

Jeg leter etter en oppskrift på en utrolig god pannacotta laget med pasjonsfrukt med pasjonsfruktsaus ved siden av. Jeg fant den på en blogg for ca et år siden, den var en stor suksess! Dessverre finner jeg ikke oppskriften igjen.

Det som var spesielt med denne var at den var uten gelatin. Syrligheten i pasjonsfrukten i kombinasjon med fløte eller kanskje det var noe annet, gjorde at den likevel ble fast.

Noen som har en oppskrift som høres ut som denne?

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg lager i blant en coulis av frisk pasjonsfrukt og presset appelsin, og da jevner pasjonsfrukten sausen så snart sausen når kokepunktet. Fascinerende, egentlig.

Så uten at jeg har sett en slik oppskrift som TS skriver om her, tipper jeg at pasjonsfrukten skal koke med når fløte/vaniljemiksen får et oppkok, og at dette jevner puddingene.



Anonymous poster hash: 0b6c0...2fd
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg lager i blant en coulis av frisk pasjonsfrukt og presset appelsin, og da jevner pasjonsfrukten sausen så snart sausen når kokepunktet. Fascinerende, egentlig.

Så uten at jeg har sett en slik oppskrift som TS skriver om her, tipper jeg at pasjonsfrukten skal koke med når fløte/vaniljemiksen får et oppkok, og at dette jevner puddingene.

Anonymous poster hash: 0b6c0...2fd

Ja, det var noe sånt noe jeg gjorde. Tror forresten det også var appelsin i.

Jeg har søkt og søkt på Google, men finner den ikke igjen. Utrolig kjedelig!

Håper kanskje noen har en slik oppskrift?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gelatinen (knokler, muskler og vev - animalsk) kan erstattes av agar (alger - vegetarisk)



Anonymous poster hash: e95ab...642
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gelatinen (knokler, muskler og vev - animalsk) kan erstattes av agar (alger - vegetarisk)

Anonymous poster hash: e95ab...642

Takk for tipset, men det er jeg klar over. :-) Det er bare det at jeg er ute etter denne spesielle oppskriften, ikke nødvendigvis fordi det ikke er gelatin i den.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Takk! Den ser veldig riktig ut! Da er det bare å teste! 😃

Nå fant du vel oppskriften din- men dersom du skulle ha lyst til å prøve en annen er denne med sitron også kjempe god! Har fått såååå mye skryt for den hver gang jeg har servert den.

Og selv jeg -som ikke er glad i sitron- elsker den :)

http://www.passionforbaking.com/blog/2012/01/22/lemon-cream-pots-♥/

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Si fra hvordan det går da TS? Har hatt oppskriften lagret en stund, men ikke kommet så langt at jeg har prøvd den selv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...