Fossekall Skrevet 30. desember 2014 #1 Del Skrevet 30. desember 2014 Jeg leter etter en oppskrift på en utrolig god pannacotta laget med pasjonsfrukt med pasjonsfruktsaus ved siden av. Jeg fant den på en blogg for ca et år siden, den var en stor suksess! Dessverre finner jeg ikke oppskriften igjen. Det som var spesielt med denne var at den var uten gelatin. Syrligheten i pasjonsfrukten i kombinasjon med fløte eller kanskje det var noe annet, gjorde at den likevel ble fast. Noen som har en oppskrift som høres ut som denne? 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Nosoul Skrevet 30. desember 2014 #2 Del Skrevet 30. desember 2014 http://www.detsoteliv.no/oppskrift/pasjonsfrukt-panna-cottahttp://dinmat.no/Panna-cotta-med-pasjonsfrukthttp://www.mytaste.no/click/index/60759/?site=veronikaslillematkrok.blogspot.com Men finner dessverre ingen uten gelatin. Syns egentlig det hørtes litt rart ut at det ikke var noe gelatin i.. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. desember 2014 #3 Del Skrevet 30. desember 2014 Jeg lager i blant en coulis av frisk pasjonsfrukt og presset appelsin, og da jevner pasjonsfrukten sausen så snart sausen når kokepunktet. Fascinerende, egentlig. Så uten at jeg har sett en slik oppskrift som TS skriver om her, tipper jeg at pasjonsfrukten skal koke med når fløte/vaniljemiksen får et oppkok, og at dette jevner puddingene. Anonymous poster hash: 0b6c0...2fd Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fossekall Skrevet 30. desember 2014 Forfatter #4 Del Skrevet 30. desember 2014 Jeg lager i blant en coulis av frisk pasjonsfrukt og presset appelsin, og da jevner pasjonsfrukten sausen så snart sausen når kokepunktet. Fascinerende, egentlig. Så uten at jeg har sett en slik oppskrift som TS skriver om her, tipper jeg at pasjonsfrukten skal koke med når fløte/vaniljemiksen får et oppkok, og at dette jevner puddingene.Anonymous poster hash: 0b6c0...2fd Ja, det var noe sånt noe jeg gjorde. Tror forresten det også var appelsin i. Jeg har søkt og søkt på Google, men finner den ikke igjen. Utrolig kjedelig! Håper kanskje noen har en slik oppskrift? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. desember 2014 #5 Del Skrevet 30. desember 2014 Gelatinen (knokler, muskler og vev - animalsk) kan erstattes av agar (alger - vegetarisk) Anonymous poster hash: e95ab...642 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fossekall Skrevet 30. desember 2014 Forfatter #6 Del Skrevet 30. desember 2014 Gelatinen (knokler, muskler og vev - animalsk) kan erstattes av agar (alger - vegetarisk)Anonymous poster hash: e95ab...642 Takk for tipset, men det er jeg klar over. :-) Det er bare det at jeg er ute etter denne spesielle oppskriften, ikke nødvendigvis fordi det ikke er gelatin i den. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
venus_ Skrevet 1. januar 2015 #7 Del Skrevet 1. januar 2015 http://www.godt.no/#!/oppskrift/659/pasjonsfruktkremDenne kanskje? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fossekall Skrevet 1. januar 2015 Forfatter #8 Del Skrevet 1. januar 2015 http://www.godt.no/#!/oppskrift/659/pasjonsfruktkremDenne kanskje? Takk! Den ser veldig riktig ut! Da er det bare å teste! 😃 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
*Emma* Skrevet 2. januar 2015 #9 Del Skrevet 2. januar 2015 Takk! Den ser veldig riktig ut! Da er det bare å teste! 😃 Nå fant du vel oppskriften din- men dersom du skulle ha lyst til å prøve en annen er denne med sitron også kjempe god! Har fått såååå mye skryt for den hver gang jeg har servert den. Og selv jeg -som ikke er glad i sitron- elsker den http://www.passionforbaking.com/blog/2012/01/22/lemon-cream-pots-♥/ Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
venus_ Skrevet 2. januar 2015 #10 Del Skrevet 2. januar 2015 Si fra hvordan det går da TS? Har hatt oppskriften lagret en stund, men ikke kommet så langt at jeg har prøvd den selv. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå