Gå til innhold

Langtidsstekt indrefilet.


Anbefalte innlegg

Jeg skal lage middag til mine høyt elskede besteforeldre. Glemte selvfølgelig å ta ut indrefileten i går, så jeg har satt den på benken nå.

Jeg har av en eller annen grunn blitt annerkjent i familien for min matlaging, men jeg har aldri langtidstekt indrefilet før, og jeg ønsker ikke å ødelegge ryktet mitt helt, så ønsker gjerne litt veiledning og tips.

Dessverre må min bestemor ha kjøttet helt gjennomstekt, dette er veldig viktig med tanke på helsen hennes. Bestefar er ikke særlig glad i hvitløk og må ha potet til sine måltider.

Tenkte å servere med ovnstekte grønnsaker, hasselbakte poteter/råstekte poteter og hjemmelaget saus, men tar gjerne i mot andre tips. (Får nok ikke tak i noe god sopp her)

Jeg har rømertopf, stekeposer og alt mulig annet som jeg kan bruke til tilberedning.

Noen snille sjeler her som kan hjelpe meg?

Lenke til kommentar
https://forum.kvinneguiden.no/topic/898253-langtidsstekt-indrefilet/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...