Gå til innhold

Skråtak


doktor dolly

Anbefalte innlegg

Ny leilighet :-) , 2. etasje er et gammelt loft med skråtak helt til gulvet. Noen som vet om bøker/artikler/nettsider eller har egne erfaringer om hvordan utnytte rommene best mulig?

Skal brukes til soverom og garderobe.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vi har soverom på rom med skråtak.

Jeg vil anbefale skyvedørsgarderobe (enten på langs (like høyt over alt, og den lave delen av rommet inni garderoben) eller på tvers (dvs. med skrå skyvedører en del av rommet). Pga. romplanen og vindu på rommet vårt har vi den siste løsningen. Rival er en av få leverandører som kan levere skrådører. Sjekk rival.no .

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Å få en snekker til å bygge en spesialtilpassa løsning trenger faktisk heller ikke å bli så dyrt. Vi bor i et eldre hus med skråtak på soverommene i andre etasje og har tenkt å få en snekkervenn til å bygge en innebygd seng med skuffer under og skapløsning over. Og et klesskap i enden av sengen (med ryggen mot skråtaket). Dette er rett og slett for å få utnytta den delen av rommet som ikke har full takhøyde til oppbevaring. (Skråtaket gjør at et vanlig klesskap vil måtte plasseres på den delen av rommet som har full takhøyde, og at man dermed "bruker opp" golvplass bed ståhøyde til oppbevaring.)

Vi har også vurdert å lage kontorplass på skråveggen. Når man sitter ved en datamaskin trenger man som kjent heller ikke full ståhøyde.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...