Gå til innhold

Kan jeg oppbevare pavlova bunn i 5 dager?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Og evnt hva er best alternativ å gjøre det på?

Har lest at både i tett boks, tett plastpose, bare på benken i kjøkkenhåndkle eller innpakket i bakepapir??

Anonymous poster hash: 76deb...624

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Det går helt fint oppbevare den i 5 dager, kan fint oppbevares i 5 uker også..

Jeg bruker å pakke inn i aluminiumsfolie, men matpapir, kakeeske eller kaketine går også bra.



Anonymous poster hash: ace39...7ae
Gjest Linn Cathrin
Skrevet

Det er ikke anbefalt å oppbevare den mer enn tre dager, men det eneste som skjer er vel at den blir litt annerledes inni. Pleier å oppbevare i et kjølig og mørkt rom, med kun bakepapir over og under!

Skrevet

Det går helt fint, men hvis du ønsker at den skal være litt seig inni, så bør du lage den litt senere. Kanskje 2-3 dger før. :)

Skrevet

Det går helt fint, men hvis du ønsker at den skal være litt seig inni, så bør du lage den litt senere. Kanskje 2-3 dger før. :)

Forsvinner "seigheten" etter en stund?

Anonymous poster hash: 76deb...624

Skrevet

Forsvinner "seigheten" etter en stund?

Anonymous poster hash: 76deb...624

Ja, den gjør det, og den blir mer tørr og ikke like god dessverre.

AnonymBruker
Skrevet

Ok.. Da leger jeg en ny bunn :)

Anonymous poster hash: 76deb...624

AnonymBruker
Skrevet

Lager*

Blir ikke lett å skulle sjekke/smake på bunnen jeg allerede har lagt uten at det syns heller.. ;)

Anonymous poster hash: 76deb...624

Skrevet

Kan man ta på aluminiumsfolie og legge i kjøkeskapet?

Gjest Solstråla88
Skrevet

Kan man ta på aluminiumsfolie og legge i kjøkeskapet?

Nei, marengs skal oppbevares tørt. Legger du den i kjøleskaper må du ha noe som kan suge opp kondens, ellers blir den myk og ekkel

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...