AnonymBruker Skrevet 29. desember 2014 #1 Skrevet 29. desember 2014 Og evnt hva er best alternativ å gjøre det på? Har lest at både i tett boks, tett plastpose, bare på benken i kjøkkenhåndkle eller innpakket i bakepapir?? Anonymous poster hash: 76deb...624
AnonymBruker Skrevet 29. desember 2014 #2 Skrevet 29. desember 2014 Det går helt fint oppbevare den i 5 dager, kan fint oppbevares i 5 uker også.. Jeg bruker å pakke inn i aluminiumsfolie, men matpapir, kakeeske eller kaketine går også bra. Anonymous poster hash: ace39...7ae
Gjest Linn Cathrin Skrevet 29. desember 2014 #3 Skrevet 29. desember 2014 Det er ikke anbefalt å oppbevare den mer enn tre dager, men det eneste som skjer er vel at den blir litt annerledes inni. Pleier å oppbevare i et kjølig og mørkt rom, med kun bakepapir over og under!
FruRaeder Skrevet 29. desember 2014 #4 Skrevet 29. desember 2014 Det går helt fint, men hvis du ønsker at den skal være litt seig inni, så bør du lage den litt senere. Kanskje 2-3 dger før.
AnonymBruker Skrevet 31. desember 2014 #5 Skrevet 31. desember 2014 Det går helt fint, men hvis du ønsker at den skal være litt seig inni, så bør du lage den litt senere. Kanskje 2-3 dger før. Forsvinner "seigheten" etter en stund?Anonymous poster hash: 76deb...624
FruRaeder Skrevet 1. januar 2015 #6 Skrevet 1. januar 2015 Forsvinner "seigheten" etter en stund?Anonymous poster hash: 76deb...624 Ja, den gjør det, og den blir mer tørr og ikke like god dessverre.
AnonymBruker Skrevet 1. januar 2015 #7 Skrevet 1. januar 2015 Ok.. Da leger jeg en ny bunn Anonymous poster hash: 76deb...624
AnonymBruker Skrevet 1. januar 2015 #8 Skrevet 1. januar 2015 Lager* Blir ikke lett å skulle sjekke/smake på bunnen jeg allerede har lagt uten at det syns heller.. Anonymous poster hash: 76deb...624
sweety pie Skrevet 3. januar 2015 #9 Skrevet 3. januar 2015 Kan man ta på aluminiumsfolie og legge i kjøkeskapet?
Gjest Solstråla88 Skrevet 3. januar 2015 #10 Skrevet 3. januar 2015 Kan man ta på aluminiumsfolie og legge i kjøkeskapet? Nei, marengs skal oppbevares tørt. Legger du den i kjøleskaper må du ha noe som kan suge opp kondens, ellers blir den myk og ekkel
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå