Seterjenta Skrevet 30. juli 2004 #1 Skrevet 30. juli 2004 Hva skal dere ha til forrett? Vi er ikke glade i sjømat noen av oss, og vil derfor prøve å finne noe annet. Vi kommer mest sannsynlig til å elgstek til middags, og karamellpudding eller is m varme bjørnebær til dessert. Forslag tas imot med takk
majan Skrevet 30. juli 2004 #2 Skrevet 30. juli 2004 fordi mange av de som er gjester hos oss er allergisk mot skalldyr, blir det nok melon og skinke eller noe lignende hos oss.
Gjest MrsL Skrevet 30. juli 2004 #3 Skrevet 30. juli 2004 Vi hadde melon og spekeskinke med mangosaus. Absolutt nydelig og anbefales. Alle skrøt uhemmet av maten vi hadde valgt. Til hovdrett hadde vi reinsdyrstek og til dessert karamellpudding.
Prinsesse-vil-ikke Skrevet 30. juli 2004 #4 Skrevet 30. juli 2004 Vi har heller ikke skalldyr i forretten, og for å unngå den noe kjedelige skinke og melon, skal vi ha: revet salat, andebryst og ristede pinjekjerner. NAM!!
Seterjenta Skrevet 30. juli 2004 Forfatter #5 Skrevet 30. juli 2004 Vi har heller ikke skalldyr i forretten, og for å unngå den noe kjedelige skinke og melon, skal vi ha: revet salat, andebryst og ristede pinjekjerner. NAM!! Det hørtes veldig godt ut!! Takk for tips!
~*Unni*~ Skrevet 30. juli 2004 #6 Skrevet 30. juli 2004 Vi hadde melon og spekeskinke med mangosaus. Absolutt nydelig og anbefales. Alle skrøt uhemmet av maten vi hadde valgt. Til hovdrett hadde vi reinsdyrstek og til dessert karamellpudding. Hvordan lages mangosausen mon tro?
Sessa Skrevet 30. juli 2004 #7 Skrevet 30. juli 2004 Vi skal ha innbakt grønn asparges med spekeskinke
Gjest MrsL Skrevet 30. juli 2004 #8 Skrevet 30. juli 2004 Hvordan lages mangosausen mon tro? Har rett og slett ikke peiling, siden vi hadde festen på en restaurant så er vel det deres lille hemmelighet. Men godt var det.
Piarina Skrevet 31. juli 2004 #9 Skrevet 31. juli 2004 Vi skal ha ristet gåselever med rødvinseple, frisk salat og balsamicovinaigrette.
Vimsevips Skrevet 31. juli 2004 #10 Skrevet 31. juli 2004 Vi skal ha ytrefilet av okse til hovedrett. Til forrett skal vi ha skogsopp suppe. Noe av tilbehøret i hovedretten er nemlig stekt sopp, så da syntes vi det passet godt.
Augustbrud02 Skrevet 2. august 2004 #11 Skrevet 2. august 2004 Vi hadde blomkålsuppe, og det er ypperlig til vilt-måltid! :-)
Apalonia Skrevet 2. august 2004 #12 Skrevet 2. august 2004 Vi skal ha lime- og chilimarinert breiflabbfilét.
Lullu Skrevet 2. august 2004 #13 Skrevet 2. august 2004 Masse godt her! Personlig liker jeg ikke mye "fiks-fakseri". Vi skal røklaks på urtetoast m/eggerøre.
Gjest Tex Skrevet 3. august 2004 #15 Skrevet 3. august 2004 Er heller ikke så glad i svulstige navn på småretter.... Lune bjørnebær for eksempel.... Kan man ikke bare si lunka!!?? Forøvrig hadde vi buffèt og slapp unna hele problematikken
Jeanine Skrevet 3. august 2004 #16 Skrevet 3. august 2004 vi skal ha røkt laks og reker i pepper-rotkrem.
Eiline Skrevet 4. august 2004 #17 Skrevet 4. august 2004 Vi skal einegravet ørretfilet med aqevittsennepssaus
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå