Gå til innhold

Forrett


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hva skal dere ha til forrett?

Vi er ikke glade i sjømat noen av oss, og vil derfor prøve å finne noe annet. Vi kommer mest sannsynlig til å elgstek til middags, og karamellpudding eller is m varme bjørnebær til dessert.

Forslag tas imot med takk :)

Videoannonse
Annonse
Skrevet

fordi mange av de som er gjester hos oss er allergisk mot skalldyr, blir det nok melon og skinke eller noe lignende hos oss.

Skrevet

Vi hadde melon og spekeskinke med mangosaus.

Absolutt nydelig og anbefales. Alle skrøt uhemmet av maten vi hadde valgt. Til hovdrett hadde vi reinsdyrstek og til dessert karamellpudding.

Skrevet

Vi har heller ikke skalldyr i forretten, og for å unngå den noe kjedelige skinke og melon, skal vi ha: revet salat, andebryst og ristede pinjekjerner. NAM!! :sikle:

Skrevet
Vi har heller ikke skalldyr i forretten, og for å unngå den noe kjedelige skinke og melon, skal vi ha: revet salat, andebryst og ristede pinjekjerner. NAM!!  :sikle:

Det hørtes veldig godt ut!! Takk for tips! :)

Skrevet
Vi hadde melon og spekeskinke med mangosaus.

Absolutt nydelig og anbefales. Alle skrøt uhemmet av maten vi hadde valgt. Til hovdrett hadde vi reinsdyrstek og til dessert karamellpudding.

Hvordan lages mangosausen mon tro?

Skrevet

Vi skal ha innbakt grønn asparges med spekeskinke :P

Skrevet

Hvordan lages mangosausen mon tro?

Har rett og slett ikke peiling, siden vi hadde festen på en restaurant så er vel det deres lille hemmelighet. Men godt var det.

Skrevet

Vi skal ha ristet gåselever med rødvinseple, frisk salat og balsamicovinaigrette.

Skrevet

Vi skal ha ytrefilet av okse til hovedrett. Til forrett skal vi ha skogsopp suppe. Noe av tilbehøret i hovedretten er nemlig stekt sopp, så da syntes vi det passet godt.

Skrevet

Vi hadde blomkålsuppe, og det er ypperlig til vilt-måltid! :-)

Skrevet

Vi skal ha lime- og chilimarinert breiflabbfilét.

Skrevet

Masse godt her!

Personlig liker jeg ikke mye "fiks-fakseri".

Vi skal røklaks på urtetoast m/eggerøre.

Skrevet

Er heller ikke så glad i svulstige navn på småretter....

Lune bjørnebær for eksempel.... Kan man ikke bare si lunka!!??

Forøvrig hadde vi buffèt og slapp unna hele problematikken :wink:

Skrevet

vi skal ha røkt laks og reker i pepper-rotkrem. :)

Skrevet

Vi skal einegravet ørretfilet med aqevittsennepssaus :P

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...