Gå til innhold

Tapas og porsjonsdessert, tips?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Vi skal ha tapasbord på nyttårsaften, jeg tror jeg har funnet et par gode ting å lage, blant annet foccacia brød og litt sånt, men tar gjerne imot tips hvis noen har retter som bare må på tapasbordet!

Det jeg derimot lurer på er om noen har tips til en litt lett (evnt frisk) dessert som kan serveres i glass og gjerne lages dagen før? (Ostekakevariant utgår da det er fler som ikke liker det, dessverre...😔)

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Pannacotta!



Anonymous poster hash: 0faf7...f0b
Skrevet

Pannacotta!

Anonymous poster hash: 0faf7...f0b

Ikke dumt! Kanskje jeg skal prøve meg på det 😄

Skrevet

Pannacotta og sjokolademousse er godt. Gelé med vaniljesaus kan lages i posjoner og stå klart tl dagen etter (bare lag gelé i glass og hell et tykt lag vaniljesaus over, kanskje også et par blåbær).



Anonymous poster hash: 8ffa8...ad8
Skrevet

Crema catalana passer til tapas, alt unntatt det karamelliserte laget på toppen kan lages dagen før.

Men både panna cotta og sjokolademousse er enklere, siden de ikke trenger steking i ovnen. :)



Anonymous poster hash: 7854f...547
Skrevet

Anbefaler også panna cotta! Det er såååå godt :)

Skrevet (endret)

Potetbåter, dadler med bacon, lefseruller med spekeskinke, ruccula og kremost, kjøttboller i sterk tomatsaus, kyllingspyd, pastasalat, aioli. Nam:)

Edit: og dessert, panna cotta med lime marinerte jordbær!:)

Endret av lillemeg90
Skrevet

Panna cotta med en jordbær eller pasjonsfrukt "saus" på toppen.

Hvis du har plass kan glassene med panna cotta avkjøles litt på skrått, det gir en stilit effekt når du heller saus på toppen :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...