Gå til innhold

noe måtte jo gå galt da (ribbesteking)


Anbefalte innlegg

Skrevet

skal lage ribbe for første gang i år og fant ut nå, mens jeg skulle til å pakke den inn i folie for damping at jeg mangler folie...

er det noen litt mer vante kokker enn meg der ute som kan gi meg noen tips om hvordan jeg går frem nå? finnes det noen måte å dampe ribben bra på uten folie?



Anonymous poster hash: b14ab...1dd
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Har du en illfast form med lokk?

Alternativet som en nødløsning så kan du bruke bakepapir over ovnsformen. Har du snudd en asjett og lagt under midtten av ribba for å få den hevet litt opp? Eller andre spesialdingser?

Anonymous poster hash: 824a0...763

Skrevet

Takk for svar! Tror jeg fant løsningen med den Hellstrøm-oppskriften! Jippi!

God jul, dere!



Anonymous poster hash: b14ab...1dd
  • Liker 1
Skrevet

Takk for svar! Tror jeg fant løsningen med den Hellstrøm-oppskriften! Jippi!

God jul, dere!

Anonymous poster hash: b14ab...1dd

God jul! og kos deg med ribba :)

Anonymous poster hash: 01df9...af8

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...