AnonymBruker Skrevet 24. desember 2014 #1 Skrevet 24. desember 2014 Hei! Har allerede bøtta innpå med både ribbe og pinnekjøtt denne jula, og skal slå på stortromma ikveld også, men ønsker å gjøre det noenlunde magrere ikveld ved å skjære bort fettet. Men på tynnribba er vel kjøtt og fett fordelt lagvis slik at det blir vanskeligere å skille kjøtt fra fett eller? Noen som har noen tips? og nei, jeg er ikke fanatisk, men blir masse mere julemat i år, så skal kjøre litt magrere nå fremover. Ikveld blir det bare servert ribbe og julepølser, så har ingen magre alternativer.Anonymous poster hash: 265cf...ce1
peppermyntete Skrevet 27. desember 2014 #2 Skrevet 27. desember 2014 Vet ikke om du mener før eller etter steking? Fettet må jo være der mens den stekes men du kan fint skjære det av mens du spiser. Jeg spiser aldri ribbefett og det er null problem å skjære det vekk under middagen 2
Guadaloupe Skrevet 27. desember 2014 #3 Skrevet 27. desember 2014 Hvis du skjærer bort fettet før steking vil du nok få litt av en kirurgjobb, dessuten vil kjøttet bli veldig tørt. Jeg trodde det var vanlig å skjære vekk fettet når man spiser fordi det er litt seigt og ikke veldig delikat å spise?
AnonymBruker Skrevet 28. desember 2014 #4 Skrevet 28. desember 2014 Jeg trodde det var vanlig å skjære vekk fettet når man spiser fordi det er litt seigt og ikke veldig delikat å spise? Haha, hæ? Fettet er den beste delen av ribba. Spør nesten hvem som helst som liker god mat og er opptatt av sunnhet. For eksempel Berit Nordstrand. Anonymous poster hash: 40717...0b2 1
AnonymBruker Skrevet 28. desember 2014 #5 Skrevet 28. desember 2014 Pleier å skjære vekk fettet fra ribba uansett, det smaker nok godt men gud for en konsistens. Blæææ. Du kan fint leve som en greve i jula og fortsette som før etter nyttår uten så store forandringer. Det du legger på deg i jula er vann, og ikke fett. Det blir du kvitt når du begynner å leve som før igjen Anonymous poster hash: ae583...a58
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå