AnonymBruker Skrevet 23. desember 2014 #1 Skrevet 23. desember 2014 Tenker innen matvarer. Man har jo kjøttdeig, og så har man familiedeig, hvor forskjellen er at familideig rett og slett er et dårligere produkt, med mindre kjøtt og mer fett enn kjøttdeig. Er det liksom mer familievennlig med noe som er dårligere? Det samme ser vi nå i jula. Familieribbe. Altså ribbe pluss den ikke spesielt gode kotelettkammen. En dårligere versjon av ribba, altså. Hvem er det egentlig som har bestemt at ordet 'familie' skal bli så negativt ladet når det kommer til mat?Anonymous poster hash: e62bd...21b 3
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2014 #2 Skrevet 24. desember 2014 Tenker innen matvarer. Man har jo kjøttdeig, og så har man familiedeig, hvor forskjellen er at familideig rett og slett er et dårligere produkt, med mindre kjøtt og mer fett enn kjøttdeig. Er det liksom mer familievennlig med noe som er dårligere? Det samme ser vi nå i jula. Familieribbe. Altså ribbe pluss den ikke spesielt gode kotelettkammen. En dårligere versjon av ribba, altså. Hvem er det egentlig som har bestemt at ordet 'familie' skal bli så negativt ladet når det kommer til mat?Anonymous poster hash: e62bd...21b Hvorfor er familieribbe noe dårligere? Bruker alltid det, og synes den er veldig god. Ellers blir vel familie brukt på store pakninger, men noe av det er dårlige produkter ja. Det er jo flere av billige produkter selv om det ikke står familie på dem.Anonymous poster hash: dde1d...af0
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2014 #3 Skrevet 24. desember 2014 Familie er jo egentlig ikke noe negativt ord, men bransjen 'bruker' det for å lure folk. Tenk alle stakkars folk som kjøper familieribbe, for eksempel. Vi hadde det en gang ved en feil, og det var ikke det samme, nei, altfor tørt! Blir litt som med: -butikken Bunnpris, hallo? Burde hett Blodpris -Deutsche Demokratische Republik, DDR, demokratisk? Narr meg ikke til å le -Fremskrittspartiet, fremskritt? Hvilket fremskritt?Anonymous poster hash: 39b40...7bd 5
Djungelvrål Skrevet 24. desember 2014 #4 Skrevet 24. desember 2014 Familiedeig er vel svin og oksekjøttdeig blandet, da er det vel magrere da.
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2014 #5 Skrevet 24. desember 2014 Familiedeig er vel svin og oksekjøttdeig blandet, da er det vel magrere da. Familiedeig magrere enn kjøttdeig? Det er jo motsatt! Den har mer fett og bindevev enn kjøttdeig.Anonymous poster hash: 39b40...7bd
Pawn Hearts Skrevet 24. desember 2014 #6 Skrevet 24. desember 2014 Interessant: http://no.wikipedia.org/wiki/Familiedeig Så ordet "familiedeig" er konstruert for å omgå kravene til kjøttdeig og karbonadedeig.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå