LilleSnupp Skrevet 23. desember 2014 #1 Skrevet 23. desember 2014 Mtp på at vi allerede spiser kalkun på julaften, pinnekjøtt 1. juledag og ribbe 2. juledag. Juletorsk og lutefisk spiser vi ikke. I år blir vi 10 stk til middage. Har lyst å lage en tradisjon av det vi skal spise siden vi vil være 9-12 hver nyttårsaften i en god del år fremover.
AnonymBruker Skrevet 23. desember 2014 #2 Skrevet 23. desember 2014 Lammecarre hadde jeg gått for dersom vi ikke skulle ha kalkun, men det kan jo fort bli dyrt til 9-12 stk. Anonymous poster hash: de2f7...00d
LilleSnupp Skrevet 23. desember 2014 Forfatter #3 Skrevet 23. desember 2014 Ååå.. takk, et fantastisk forslag. Hvorfor tenkte jeg ikke på det selv?!?! Hva ville du servert til?
AnonymBruker Skrevet 23. desember 2014 #4 Skrevet 23. desember 2014 Roast potatoes og ovnsstekte grønnsaker, og en rødvinssky til. Mmmm! Anonymous poster hash: de2f7...00d 1
Christiania_Oslo Skrevet 23. desember 2014 #5 Skrevet 23. desember 2014 Hva med reinsdyrfileet? Tilbehør kan være rosenkål,stekt sopp,tyttebærsaus,fløtesaus og potetmos. Du kan ha rødvinssaus istedenfor fløtesausen. 1
Lalunaa Skrevet 24. desember 2014 #6 Skrevet 24. desember 2014 Jeg spiser ikke kjøtt, men spiser fisk. Derfor lager vi ovnsbakt baccalao på nyttårsaften. KJEMPE godt!!!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå