Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Mtp på at vi allerede spiser kalkun på julaften, pinnekjøtt 1. juledag og ribbe 2. juledag.

Juletorsk og lutefisk spiser vi ikke.

I år blir vi 10 stk til middage. Har lyst å lage en tradisjon av det vi skal spise siden vi vil være 9-12 hver nyttårsaften i en god del år fremover.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Lammecarre hadde jeg gått for dersom vi ikke skulle ha kalkun, men det kan jo fort bli dyrt til 9-12 stk.



Anonymous poster hash: de2f7...00d
Skrevet

Ååå.. takk, et fantastisk forslag. Hvorfor tenkte jeg ikke på det selv?!?!

Hva ville du servert til?

Skrevet

Roast potatoes og ovnsstekte grønnsaker, og en rødvinssky til. Mmmm!



Anonymous poster hash: de2f7...00d
  • Liker 1
Skrevet

Hva med reinsdyrfileet? Tilbehør kan være rosenkål,stekt sopp,tyttebærsaus,fløtesaus og potetmos. Du kan ha rødvinssaus istedenfor fløtesausen.

  • Liker 1
Skrevet

Jeg spiser ikke kjøtt, men spiser fisk. Derfor lager vi ovnsbakt baccalao på nyttårsaften. KJEMPE godt!!!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...